Survivor 2020 eleme adayı kim oldu?

23 Mayıs 2020 tarihli Survivor 2020 85. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler, dokunulmazlık mücadelesi verdi. Her iki takım da dokunulmazlığı kazanmak için çok uğraştı. Tartışmaların yaşandığı, yarışmacıların birbiri üzerine yürüdüğü oyunda dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 eleme adayı kim oldu?

TV8 ekranlarından ilgiliyle takip edilen Survivor 2020 yeni bölümde ikinci eleme adayı da belli oldu. Ada konseyinde yarışmacılar, yarın yapılacak Anlat Bakalım oyununda hangi ünlü ile eşleştiğini de öğrendi. Sonrasında ise Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım ada oylaması yaparak haftanın ikinci eleme adayını belirledi.

SURVIVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2020’de yarışmacıların ilk kez çıktığı bir parkurda haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Su ağırlıklı olan parkurda Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki mücadele nefes kesti. Sercan ile Yasin arasındaki atışma devam ederken Yunus Emre, sırasıyla Barış, Berkan ve Ardahan'la ciddi bir şekilde tartıştı. Zorlu mücadeleyi kazanan takım 10'a 6 skorla Gönüllüler oldu.

SURVIVOR’DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler oldu. Bu akşam yapılan oylamada ilk eleme adayı olan Yunus Emre'nin adı yazılmayacaktı. Diğer üç isim arasında kullanılan oylar sonucunda en çok adı yazılan yarışmacı Elifoldu. Haftanın ikinci eleme adayı olan Elif'in adı üç kere yazılmış, Aycan'ın adı ise bir kere yazılmıştı.

SURVIVOR’DA İLK ELEME ADAYI KİM OLMUŞTU?

Survivor 2020’de haftanın ilk eleme adayı dün ada konseyinde belli oldu. Bayram nedeniyle bir gün öncesine alınan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler, aralarında yaptıkları oylama sonucunda eleme adayı olarak Yunus Emre’yi çıkardılar.  

SURVIVOR’DA BAYRAM NASIL GEÇECEK?

Survivor’da bayramın ilk günü Acun Medya – Survivor 2020 yarışmacıları arasında futbol maçının rövanşı oynanacak. Sonrasında 11 yarışmacının 11 ünlü ile eşleştiği Anlat Bakalım oyunu ekrana gelecek. Bayramın 2. günü ise seyircilerin oylayacağı karaoke yarışması yapılacak. Devamında Survivor tarihinde bir ilk olacak canlı yayında bir yarışma yapılacak. Son olarak ise 2 milyon olan dünya rekorunu kırmak için Instagram canlı yayını yapılacak. Bayramın üçüncü günü yarışmacılar iletişim oyunu oynayacak. Bayramın son günü mükemmel bir şov ile sona erecek.

SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMI ANLAT BAKALIM EŞLEŞMELERİ

Sercan Yıldırım-Burak Yılmaz

Yunus Emre Özden-Bülent Serttaş

Aycan Yanaç-Emre Belözoğlu

Elif Gören-Murat Dalkılıç

GÖNÜLLÜLER TAKIMI EŞLEŞMELERİ

Barış Murat Yağcı-Cedi Osman

Nisa Bölükbaşı-Enis Arıkan

Cemal Can Canseven-Ezgi Mola

Berkan Karabulut-Gupse Özay

Yasin Obuz-Hadise

Ardahan Uzkanbaş-Sarp Apak

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin