Survivor 2020 dokunulmazlığı kim kazandı? İşte elemeye kalan ikinci isim...

Survivor’da ikinci eleme adayı da belli oldu. Ünlüler ile Gönüllüler arasında kıran kırana dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Survivor’da dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler, ada konseyinde bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Peki, Survivor’da eleme adayı kim oldu? İşte Survivor 2020’de ikinci eleme adayı…

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 dokunulmazlığı kim kazandı? İşte elemeye kalan ikinci isim...

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’de adada kalma mücadelesi devam ediyor. Takımlar, ada konseyi öncesinde dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabete sahne olan dokunulmazlık oyunu sonrasında ise ada konseyi toplandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlülerin ada oylaması heyecanla izlendi. Ünlüler takımından adı en çok yazılan kişi, Survivor 2020’nin ikinci eleme adayı oldu. İşte Survivor 65. bölüm ada konseyi detayları…

SURVIVOR’DA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da Ünlüler ile Gönüllüler, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için bir kez daha parkura çıktı. 3 Mayıs Pazar günü ekrana gelen Survivor 65. bölümde takımlar, dokunulmazlığı kazanmak için yoğun güç harcadılar. Ünlüler takımından Mert ile Sercan, sakatlıkları nedeniyle oyuna çıkamadı. Bu yüzden Gönüllüler takımına ekstra bir seçim avantajı verildi. Gönüllüler takımı, Ünlülerin bu dezavantajında iyi yararlandı. Ve Survivor'da bugün dokunulmazlığı kazanan takım Gönüllüler oldu. Survivor 2020'de Gönüllüler takımı, Ünlüleri 10-5 skor ile yenerek dokunulmazlık oyununu kazandı.

SURVIVOR’DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da eleme adayı kim olacak merak ediliyordu. Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele verdi. Oyunu kaybeden bu sefer Ünlüler oldu. Ada konseyinde Ünlüler için SMS halk oylaması yapıldı. Sonrasında ise Ünlüler takımından bir eleme adayı belirlemek için ada oylaması yapıldı. Ünlüler takımı, strateji yaparak Mert’i eleme adayı olarak çıkardılar.

Survivor 2020 dokunulmazlığı kim kazandı? İşte elemeye kalan ikinci isim...

SURVIVOR’DA HANGİ TAKIMIN TABLOSU DAHA GÜZEL SEÇİLDİ?

26 Nisan Pazar akşamı yapılan Survivor 2. dokunulmazlık oyunu sırasında Ünlüler ile Gönüllülere yeni görevleri verilmişti. Buna göre takımlar, iki kişilik salıncak yapacaklardı. Survivor 2020’de takımların yaptıkları salıncakların hangisi güzel izleyiciler karar verdi. Buna göre Survivor’da salıncak yarışmasını kazanan takım gönüllüler oldu. Gönüllüler, bu oyunu kazanarak üç kere üst üste görev oyununu kazanmış oldu.

SURVIVOR’DA İLK ELEME ADAYI KİM OLMUŞTU?

Survivor 2020’de haftanın ilk eleme adayı, ada konseyinde belli oldu. 2 Mayıs Cumartesi günü Survivor 64. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oyunu ve dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, Survivor ada konseyinde bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Kadın yarışmacılar arasındaki dengeyi bozmamak için Gönüllüler takımı, ada oylamasında sadece erkek yarışmacıları yazmak zorunda kaldı. Gönüllüler takımının oylamasında dört yarışmacının ismi çıktı. Bu isimler; Yasin, Cemal Can, Ardahan ve Berkan oldu. Bu isimler arasında ise adı en çok yazılan Berkan, Survivor’da haftanın ilk eleme adayı oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin