Survivor 2020 dokunulmazlığı kim kazandı? İlk eleme adayı belli oldu!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'nin 120. bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. 1. Bireysel dokunulmazlık oyununda parkuru en iyi sürede tamamlayan yarışmacının üçüncü tura geçme hakkı kazanmasıyla rekabet oyun boyunca sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 dokunulmazlığı kim kazandı? İlk eleme adayı belli oldu!

Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor'da eleme adayı, yarışmanın  27 Haziran akşamı ekranlara gelen 120. bölümünde belli oldu. Büyük final öncesi heyecanın arttığı Survivor'un yayınlanan son bölümünde, haftanın birinci dokunulmazlık ödülünü kazanan Sercan, birinci eleme adayını belirledi. Konseyde finale dair açıklama yapan Acun Ilıcalı, 2 hafta içinde final dörtlüsünün belli olacağını söyledi. Peki, Survivor'da Sercan kimi eleme adayı olarak seçti? İşte, haftanın 1. eleme adayı ve 121. yeni bölüm fragmanı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'nin 120. bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. 1. Bireysel dokunulmazlık oyununda parkuru en iyi sürede tamamlayan yarışmacının  üçüncü tura geçme hakkı kazanmasıyla rekabet oyun boyunca sürdü. Dokunulmazlığı kazanan Sercan ise Survivor'da eleme adayı olarak söylediği isimle şaşkınlık yarattı. İşte, Survivor'da eleme potasına giren isim.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM?

Survivor'un ekranlara gelen 120. bölümünde, 1. bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan eleme adayı olarak Berkan'ın ismini verdi. Sercan'ın Berkan'la ilgili söylediği, "Her zaman söylüyorum burada en zorlandığım isim Berkan" sözü ise dikkat çekti.

Survivor'da pazar ve salı akşamları 2 eleme adayının çıkmasıyla, eleme gecesi yaşanacak.

SURVİVOR'DA 1. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da eleme gecesi isim kritik olan birinci dokunulmazlık oyununda heyecanlı anlar yaşandı. Birinci turda dokunulmazlığı Berkan kazanırken, İkinci turda eşleşme, Sercan, Yasin, Barış, Cemal Can, Elif, Nisa şeklinde gelişti.

İlk eşleşme turunda ise Sercan, Yasin’i 2-1 ile geçerken,  Cemal Can ise Barış’ı 2-0 ile geride bıraktı. Son eşleşmede ise Elif, Nisa’yı 2-1 yenerek üst tura çıktı.

Finale doğru dokunulmazlık oyununda Sercan da Elif’i 2-0 yenerek finalist oldu. Böylece Survivor’da ilk bireysel dokunulmazlık oyunu finalinde Sercan ile Berkan eşleşti. Oyunun kazananı olan Sercan bireysel dokunulmazlığı kazandı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor'un son bölümü sonrası 121. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Yasin'in sakatlanması ve Sercan'la Nisa arasındaki sırların ses kaydıyla ortaya çıkması damga vurdu.

İşte, o görüntüler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin