Survivor 2020 dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu ve akabinde ada konseyi heyecanı yaşandı. Programın 13 Haziran 2020 Cumartesi akşamı yayınlanan 106. bölümünde haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Kırmızı ve Mavi takım, Survivor'da dokunulmazlık oyunu için parkura çıkarken kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Elif ve Nisa'nın sakatlık geçirdiği oyunlar sırasında, bir takım diğerine üstünlük kurdu ve Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazandı. Peki, 13 Haziran Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? İşte, merak edilenler...

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, ilk eleme adayı kim oldu? Programın 13 Haziran akşamı ekranlara gelen 106. son bölümünde, dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşandı. Takımlar, dokunulmazlığı kazanmak için parkurda mücadele ortaya koyarken zaman zaman gerilimli anlar yaşandı. Berkan ve Yasin arasında gerilim yükseldi. Öte yandan, Survivor Elif ve Survivor Nisa, bir dizi talihsiz olay yaşadı. Elif, parkurdaki havuza atladığı sırada boynu ile alakalı bir rahatsızlık yaşadı ve hastaneye kaldırıldı. Nisa ise 3 metrelik bir yükseklikten kontrolsüz bir şekilde kum zemine düştü.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Son kez Kırmızı ve Mavi olarak ikiye ayrılan takımlar, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Rekabetin en üst düzeyde olduğu dokunulmazlık oyununda, Kırmızı takım, tarihi bir geri dönüşe imza atarak Mavi takıma üstünlük kurdu ve dokunulmazlığı kazandı. Son haftaların en çekişmeli dokunulmazlık oyunu yaşanırken Kırmızı takım 9-4'lük skordan oyunu 9-10'a getirmesini bildi.

SURVİVOR'DA HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Peki, Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu, eleme potasına hangi yarışmacı girdi? İşte, Survivor'da ada konseyi ve haftanın ilk eleme adayı;

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, ada konseyine gitti ve oylarını kullandı. Böylelikle de, haftanın ilk eleme adayı belli oldu.

Mavi takımın kaptanı Ardahan, haftanın ilk eleme adayı olarak belirlendi.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dört aydır farklı takımlarda birbirlerine karşı mücadele eden yarışmacılar, yeni oluşturulan takımlarda yan yana geldiler ve takımları için yarıştılar. 12 Haziran Cuma günü Survivor'ın 105. Bölümünde Kırmızı takım ile Mavi takım, ödül için kıyasıya mücadele ettiler. Berkan, Barış, Nisa ve kaptan Cemal Can'ın Kırmızı takımına karşılık Yasin, Evrim, Elif, Sercan ve Kaptan Ardahan'ın takımı Mavi takım arasında ödül oyunu oynandı.

Survivor ödül oyunun başlarında skorda denge vardı. Fakat oyunun yarısından sonra Mavi takım, Kırmızı takıma karşı üstünlüğü ele geçirdi. Günün sonunda ise 10'a 4 gibi farklı skorla kazanan takım, Mavi takım oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin