Survivor 2020 dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu bu geceye damga vurdu, Gönüllüler takımı oyunun ilk kısmında farkı açarak üstünlük sağladı. Dokunulmazlık ödülünü kazanan takıma motivasyonunu yükseltecek lezzet dolu ödüller verildi. İşte gecenin dokunulmazlık oyunu hakkında detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor’da dokunulmazlık ödülü oyunu öncesinde avantaj oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununda rakip takımdan istedikleri yarışmacı ile eşleşmek isteyen Ünlüler ile Gönüllüler, takım olarak çıktıkları ve bayrak yarışı yaptıkları avantaj oyununu kazanmaya çabaladılar.

DOKUNULMAZLIK ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununda ödül dokunulmazlığın yanı sıra lezzet dolu yiyecekler oldu. Oyunda skoru 5-0 yapan ve ilk olarak beş sayısını bulan Gönüllüler, ödülün tadına bakmaya hak kazandı. Ardından oyunu 7-0’a kadar getiren gönüllüler için rüzgar tersine esmeye başladı. Sercan’ın sakatlanması ile Gönüllüler skoru 9-6 yaptılar fakat Ünlüler iki oyunu alarak 9-8’e taşımayı başardılar. Oyun sonunda Gönüllüler 10-8 galip geldi. Dokunulmazlık gönüllülerin oldu.

YENİ ELEME SİSTEMİ NASIL?

Survivor 2020'de değişen eleme sistemine göre dokunulmazlık oyunu yine Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. Fakat her oyunda kaybeden takım, akşamında ada konseyinde bir eleme adayı belirleyecek. SMS sıralaması yapılacak ve sıralamadaki yarışmacılar yeni eleme adayları belirleyecek. En son 3 aday SMS oylaması ile yarışacak sonuncu olan Survivor’dan elenecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin