Survivor 2016'da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2016'da ödül oyununda kıyasıya mücadele vardı. Peki Survivor 2016'da ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2016'da ödül oyununu kim kazandı?

Survıvor, yeni sezonu ile izleyenleri ekranlara kitlemeye devam ediyor. Survıvor 2016'nın ilk bölümünde gerçekleşen Yarışmayı Ünlüler takımı kazanmıştı. Dünkü oyunu kaybeden Gönüllülerde ise hedef ödül oyununu kazanmaktı. Ödül oyununu kazanan Ünlüler Takımı oldu. Kıran kırana geçen mücadeleyi Ünlüler takımı 10-9 kazandı.



Survivor 2016'da ödül oyununu kim kazandı?Oldukça zorlu bir pankur da yapılan yarışmada, Ünlüler, Gönüllüler'e karşı ilk turu 7-3 önde kapattı. İkinci tura hızlı başlayan Gönüllüler takımı Survıvor 2016'nın ilk ödül oyununda farkı kapatıp, oyunu 7-8 getirdi. Büyük heyecana sahne olan son oyunlarda iki takım arasındaki skor 9-9'a geldi. 

 

Skorun berabere gelmesiyle Ünlüler ve Gönüller takımlarının en iyileri pankur da yarışmak için, iki takım tarafından belirlendi. Gönüllüler takımından Efecan ve Damla, Ünlüler takımından Atakan ve Nagihan'a karşı son oyun için parkura çıktı. Oyunun sonunda Efecan'ı yenen Atakan, ödülü Ünlüler takımına getirdi. 

 

İşte Survivor 2016'nın ilk ödülü..

 

Milliyet'te yer alan habere göre, Survıvor 2016'da ilk ödül oyunu heyacanı yaşandı. Acun Ilıcalı Survıvor 2016'nın ilk ödülünde, kazanan takıma yağ, pirinç ve un verileceğini söyledi. Survıvor 2016'nın ilk ödül oyununu Ünlüler Takımı kazandı. Gönüllüler adaya geldiklerinde bu yana yapılan tüm oyunları kaybetti.

 

Yılmaz Morgül Semih Öztürk'ü madara etti!



Survivor ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler arasında müthiş bir kapışma vardı. Ödül oynuna damga vuran ise Yılmaz Morgül oldu. Survivor ödül oyunu yarışındaki eşleşmede Semih Öztürk kendine rakip olarak Yılmaz Morgül'ü seçti. Puanı çantada keklik olarak gören Semih Öztürk ve gönüllüler takımı şok bir sonuç aldılar. Yılmaz Morgül geriden geldiği oyunu basket atışları ile alıp Semih Öztürk'ü madara etti. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin