Sürücüleri sevindiren haber. Benzin ve motorine yapılan çifte zam sonrası motorine indirim müjdesi: Pompaya yansıyacak

Sürücülere bu kez zam değil indirim müjdesi geldi. Brent petrol ve dolardaki yükseliş sonrası benzin ve motorin fiyatlarına aynı gün büyük zam yapılmıştı. Bu gece yarısı benzin fiyatlarına 46 kuruş indirim yapılmıştı. Sürücülere bir güzel haber daha geldi. Akaryakıt sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarında indirime gidildi.

Google Haberlere Abone ol
Sürücüleri sevindiren haber. Benzin ve motorine yapılan çifte zam sonrası motorine indirim müjdesi: Pompaya yansıyacak

Benzin ve motorin fiyatlarındaki dalgalanma sürüyor. Brent petrol ve dolardaki hareketlilik Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarını da direkt ilgilendiriyor.

Son olarak 14 Şubat'ta hem benzin hem de motorin grubuna büyük zam yapılmıştı. Benzin grubuna 1 lira 11 kuruş, motorin grubuna da 1 lira 21 kuruş zam gelmişti. Uzun süre sonra benzin fiyatlarına indirim yapıldı. dün gece yarısından itibaren benzin litre fiyatında 46 kuruşluk indirime gidildi.

Sürücülere ikinci müjde geldi. Benzin fiyatlarındaki indirim sonrası bu kez motorine indirim yapıldı. Akaryakıt sektör temsilcilerinden alınan son dakika bilgilerine göre bu gece yarısı motorin grubunda indirim yapılacak.

Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin grubunda 63 kuruş indirim görülecek.
İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel rakamlarla akaryakıt fiyatları şöyle:

İSTANBUL:
Benzin: 20.43 TL
Motorin: 21,23 TL

ANKARA:
Benzin: 20.80 TL
Motorin: 21,49 TL

İZMİR; 
Benzin: 20.76 TL
Motorin: 21,56 TL

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin