Sürücüler çıldırdı, Ziraat Bankası yetişti: 75 lira verme kararı aldı. Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası yaptı. Benzin, motorin, LPG alanlara 75 TL birden verme kararı aldı

Akaryakıt sektörüne son bir yıldır gelen fahiş zamlar sonrası vatandaş neredeyse kontak kapatır hale geldi. Benzin, motorin ve LPG fiyatları tavan yaptı, sürücüler çileden çıktı. Ziraat Bankası da 30 Eylül tarihine kadar sürecek olan bir kampa yaptı ve akaryakıt ve otogaz alımları için vatandaşı bir nebze olsun rahatlatacak duyuruyu açıkladı. 75 lira Bankkart lira verilecek.

Google Haberlere Abone ol
Sürücüler çıldırdı, Ziraat Bankası yetişti: 75 lira verme kararı aldı. Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası yaptı. Benzin, motorin, LPG alanlara 75 TL birden verme kararı aldı

Ziraat Bankası peş peşe yaptığı kampanyaları duyurmaya devam ediyor. market ve kırtasiye kampanyalarından ayrıca banka akaryakıt sektörü için de bir kampanya düzenledi ve bunu müşterilerine duyurdu.

Bu kampanya ile birlikte banka, müşterelerine tek seferde 75 lira birden veriyor. Bunu almak için sadece Ziraat Bankası kartı olan kartlarla alışverişini yapmak yeterli.

Bankadan yapılan duyuruda kampanyanın son günlerinin yaklaştığı ve 30 Eylül tarihinde biteceği belirtildi. 

Kampanyaya göre anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında 250 liral ve üzeri dördüncü alışverişlerinizde akaryakıt ve otogaz harcamalarınıza 75 lira Bankkart lira verilecek.

İşte Ziraat Bankası'nın yaptığı o kampanyanın duyurusu

17 Ağustos - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya 17 Ağustos - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil'den katılım sağlanması gerekmektedir. Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Kazanılan Bankkart Liralar 5 Ekim 2022 tarihinde yüklenecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara'sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır. 

Sürücüler çıldırdı, Ziraat Bankası yetişti: 75 lira verme kararı aldı. Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası yaptı. Benzin, motorin, LPG alanlara 75 TL birden verme kararı aldı

DİĞER KAMPANYALAR

Ziraat Bankasında hesabı olanlara müjde!

Ziraat Bankasının internet sitesi üzerinden çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda kartınızın son 6 hanesini mesaj atan vatandaşlara Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri alışverişinizde toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi.

Banka tarafından yapılan duyurunun devamında bu kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceği belirtildi ve isteyenlerin bu tarihe kadar başvuru yapabileceği aktarıldı.

 

Ziraat Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyurunun devamında Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde, farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri her alışverişinize 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Ayrıca duyuruda kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceği belirtilerek kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya MARKET yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanması gerektiği ifade edildi.

Kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği belirtilen duyurunun devamında kampanyaya katılan müşterilerin kampanya süresince Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizden farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri her alışverişlerine 25 TL toplamda 150TL Bankkart Lira kazanabileceği ifade edildi.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’ undan yapılması gerektiği belirtilen duyurunun devamında e-ticaret işlemlerinin bu kampanyaya dahil olmadığı ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

 

 Ziraat Bankası'ndan bir kampanya daha

Ziraat Bankası ayrıca başka bir kampanya daha düzenledi ve bunun da son tarihini 30 Eylül olarak dyurdu. Kampanya 15 Ağustos'ta baylamıştı.

Bu kampanyanın adı ise "Okula Dönüş Alışverişlerinize Toplamda 150 TL Bankkart Lira"

Kampanyaya göre Giyim ve Aksesuar, Kırtasiye ve Ofis Malzemeleri sektöründe 15 Ağustos - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Bankkart ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira verilecek.

Vatandaş akın etti, Yapı Kredi bu kararı aldı. 7500 TL emekli maaş promosyonu veren banka jest yaptı ve "Lezzetli Bir Ara" uygulaması başlattıEkonomi

Kampanya Koşulları

Kampanya 15 Ağustos - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından "Kampanyaya Katıl" butonu tıklanmalı veya OKUL yazıp 4757'ye SMS gönderilmelidir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira verilecektir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.

Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir.

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin