Süper Lig'e hoş geldin Caner Erkin. Bir senelik imzayı attı, yuvasına geri döndü

Arda Turan'ın Eyüpspor'a gelişinden sonra adeta küllerinden doğan 35 yaşındaki Caner Erkin için ortaya atılan iddia büyük ses getirdi. Galatasaray'ın devre arasında Caner Erkin ile görüşeceği ve deneyimli isme bir senelik sözleşme önereceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'e hoş geldin Caner Erkin. Bir senelik imzayı attı, yuvasına geri döndü
İhlas Haber Ajansı

Başakşehir ile yollarını ayırdıktan sonra uzun bir süre kulüpsüz kalan Caner Erkin sürpriz bir hamleyle Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor'a bedelsiz bir şekilde transfer olmuştu.

Eyüpspor ile adeta küllerinden doğan ve her hafta jeneriklik bir gole imza atan Caner Erkin hakkında ortaya atılan Galatasaray iddiası gündeme bir anda bomba gibi düştü. Sol bek bölgesinde Angelino'nun kiralık sözleşmesini feshedip yollarını ayırmayı düşünen Galatasaray, rüya gibi bir sezon geçiren Caner Erkin'e bir yıllık sözleşme edecek.

Sezonu Eyüpspor'da tamamlamak istemesine rağmen kariyerinde bir dönem Galatasaray forması da giymiş olan Caner Erkin'in bir yıllık sözleşmeye sıcak baktığı ve devre arasında sarı-kırmızılı renklere kendisini bağlayan imzayı atacağı öğrenildi.

Bu sezon Eyüpspor ile 11 maça çıkan Caner Erkin 5 gol ve 4 asistle şu ana kadar Trendyol 1. Lig'e açık ara damga vuran isim oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin