Sunucudan stokçulara tepki: Yağmalamayalım

Genç sunucu, coronavirüs nedeniyle marketten ihtiyaç fazlasını alarak gıda stoğu yapanlara seslendi. Geçtiğimiz günlerde markete gittiğinde hiçbir şeyin kalmadığını gören sunucu kamera karşısına geçti ve yağmayı bırakalım mesajı verdi.

Google Haberlere Abone ol
Sunucudan stokçulara tepki: Yağmalamayalım

Sunucu Zeynep Tandoğan, market yağmalayanlara seslendi. İçinde bulunduğumuz durum nedeniyle stok yapanlara 'lütfen yağmayı bıraklım' mesajı veren Zeynep Tandoğan geçtiğimiz günlerde markete çıkmış, markette hiçbir şey kalmamasından yaşadığı hayal kırıklığını anlatmıştı.

İçinde bulunduğumuz pandemi dolayısıyla ithalat ve ihracatın yavaşlayacağını ve bu sebeple istediğimiz gıdalara ulaşmakta zorluk çekeceğimizi, market yağmalamaya devam edersek kıtlık yaşayacağımızı belirten Zeynep Tandoğan kamera karşısına geçerek "Bir kişinin marketten 8 paket mercimek, 10 kutu yoğurt alması normal mi? Bu ülkede tek başımıza biz mi yaşıyoruz? Başka insanlar yok mu? Bu maddelere ihtiyacı olan başka insanlar yok mu? Dünyevi ve ilahi her anlamda birlik ve beraberliğin altının çizildiği bu günlerde her türlü mesajın yollandığı bu günlerde hala bu kadar bencilce hareket etmemiz çok ayıp. Lütfen market yağmalamayı bırakalım" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin