Süleyman Soylu'dan Yeşil Sol Parti'ye şarkı tepkisi: İçişleri Bakanı konuşuyor, siz orada müzik çalıyorsunuz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenler'de konuşma yaptığı sırada Yeşil Sol Parti standından müzik çalınmasına tepki gösterdi. Standa seslenen Soylu, "Tam 45 dakikadır orada müzik çalıyorsunuz, saygısızlık, nezaketsizlik yapıyorsunuz. Kepazeler bu ülkenin İçişleri Bakanı meydanda konuşuyor siz orada istediğinizi yapıyorsunuz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Süleyman Soylu'dan Yeşil Sol Parti'ye şarkı tepkisi: İçişleri Bakanı konuşuyor, siz orada müzik çalıyorsunuz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler'de konuşması sırasında Yeşil Sol Parti standından yükselen müziğe tepki gösterdi. Soylu, "Tam 45 dakikadır orada müzik çalıyorsunuz, saygısızlık, nezaketsizlik yapıyorsunuz kepazeler. Bunlar her PKK'lı terörist öldüğünde gözyaşı döktü canları acıyor, bu nedenle yapıyorlar" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler Dörtyol Meydanı'nda partililere seslendi. Soylu, "Eskiden Amerika Büyükelçisi Türkiye'de bir şey dediği zaman, herkes 'Acaba ne olacak' diye endişe ederdi değil mi? Tayyip Erdoğan'ın yönettiği Türkiye'de bırak Amerikan Büyükelçisini, benim milletim artık Amerika Başkanı'nı sallamıyor" dedi. 

"TÜRKİYE, DÜNYANIN EN BÜYÜK GÖÇ DALGASIYLA KARŞI KARŞIYA KALDI"  

Suriye ve Afganistan'dan gelen göçmenlere değinen Bakan Soylu, "Dünyanın en büyük göç dalgasıyla karşı karşıya kaldık. Suriye iç savaşından sonra, Afganistan'da Amerikan işgalinden sonra, en büyük göç dalgasıyla karşı karşıya kaldık. Bu göç dalgasına karşı, Avrupa'da büyük olaylar oldu. Fransa'da, Paris'te, Almanya'da, Avrupa'nın merkezinde büyük olaylar oldu. Türkiye'de bir tek büyük toplumsal olay meydana gelmedi" diye konuştu. 

YEŞİL SOL PARTİ STANDINA TEPKİ GÖSTERDİ 

Konuşması sırasında meydanda stant kuran Yeşil Sol Parti'den yükselen müziğe tepki gösteren Soylu, "Şunlara sorsan Türkiye'de özgürlük ve demokrasi yok. Kepazeler bu ülkenin İçişleri Bakanı meydanda konuşuyor siz orada istediğinizi yapıyorsunuz. Daha ne özgürlüğü istiyorsunuz. Tam 45 dakikadır orada müzik çalıyorsunuz, saygısızlık, nezaketsizlik yapıyorsunuz. Özgürlüğün en büyüğü var. Onlar her PKK'lı terörist öldüğünde gözyaşı döktü canları acıyor, bu nedenle yapıyorlar" dedi.

CHP'YE LGBT TEPKİSİ

Kılıçdaroğlu'nun "LGBT'yi Türkiye'ye getireceğiz" dediğini söyleyen Soylu, "Kılıçdaroğlu, ey CHP'liler, bu ülkeyi ayakta tutan aile yapısıdır. Dün akşam çıkmış diyor ki ben Hak, Muhammed, Ali'nin yolundayım. Hak, Muhammet, Ali'nin yolu ne zamandan beri erkekle erkeği, kadınla, kadının evlenebileceğini söylüyor. Bunlar Amerika'nın tezgâhları, bunlar Avrupa'nın tezgahlarıdır. Biz bu tezgaha gelmemeye söz vermeliyiz" diye konuştu. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin