Süleyman Soylu: Lanet bir dizi var Çukur diye, onun kadar...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, televizyon dizilerini eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Süleyman Soylu: Lanet bir dizi var Çukur diye, onun kadar...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Lanet bir dizi var 'Çukur' diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun" sözleriyle Çukur dizisine tepki gösterdi.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Kundu Turizm Bölgesi'ndeki Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Tesisleri'nde gerçekleştirilen İl Afet ve Acil Durum Müdürleri Türkiye Afet Müdahale Planı Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.



Bakan Soylu, konuşmasında Çukur dizisini hedef aldı. “Lanet bir dizi var 'Çukur' diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun” diyen Soylu şöyle devam etti:



“Bir de 'Adana Sıfır Bir' diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık. Bu iki dizi çocuklarımızı zehirliyor. İnsanımızı kendi kültüründen uzaklaştırıyor. Ben de hayretle bakıyorum 'Üniversite hocaları ne işe yarıyor?' diye. 'Bu işle ilgili kültür adamları ne yapıyorlar?' diye. Özellikle bu dizilerle alakalı ne ortaya koyuyorlar? Bizim çocuklara öğretmemiz gereken bambaşka bir şeyken çocuklarımızı birileri zehirliyor. Buna maalesef bakıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin yönünü hayra, doğru işlere döndürmeliyiz. 5 vakit namazda okunan gibi sırat-ı müstakime döndürmeliyiz.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin