'Suikast duyumları' alındığı açıklanmıştı! Meral Akşener'den ilk değerlendirme

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüşmesi sonrasında açıklama yaptı. Akşener ziyaret sonrasında gerçekleştirilen basın toplantısında, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'ın, "bizim de aldığımız suikast duyumları var" açıklamasını değerlendirdi. 

Google Haberlere Abone ol
'Suikast duyumları' alındığı açıklanmıştı! Meral Akşener'den ilk değerlendirme

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ziyaret etti.

Akşener ziyaret sonrasında gerçekleştirilen basın toplantısında, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'ın, "bizim de aldığımız suikast duyumları var" açıklamasını değerlendirdi. 

 Meral Akşener, "Çok da konuşulmaması gereken konular. Çok fazla bunu gündemde tutmamamız lazım. Ecel ne bir nefes önce ne bir nefes sonra." yorumunu yaptı. 

Akşener basın mensuplarının Afrin'de 2 şehitle sonuçlanan saldırıya ilişkin sorusuna yönelik verdiği cevapta, İkditarın ABD'ye karşı hiç bir zaman tutum almadığını belirtti.

 Irak'ta Türk askerinin başına çuval geçirmesi hadisenini hatırlatan Akşener, İktidara İncirliği kapatın çağrısında bulundu.

Akşener, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayına ilişkin bir soruya ise, “24 Haziran bileşenleri başka, 31 Mart bileşenleri başka. Yeni kurulan partiler var. Ama Millet İttifakı içinde yer alma konusunda oturup konuşmuş değiliz.  Adaylık konusu Cumhur İttifakı’nın derdi. Onlar bu konu üzerine gidiyorlar. Millet İttifakı’nın göstereceği aday 13.Cumhurbaşkanı olacak. Cumhur İttifakı’na önerim, seçim kararı alsınlar, adayın kim öğrensinler." ifadelerini kullandı.

Akşener, Harp Okulu mülakatlarının SADAT tarafından gerçekleştiği iddialarına ilişkin olarak da, “Eğer olmuşsa çok abes, çok vahim bir iş. Böyle bir şey olur mu?” değerlendirmesinde bulundu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin