Suçlanan Mi Minör yazarından itiraf: Suçluyum!

Gezi Parkı olaylarından önce hazırlandığı iddia edilen Mi Minör oyunun yazarı, "Suçluyum, itiraf ediyorum"

Google Haberlere Abone ol
Suçlanan Mi Minör yazarından itiraf: Suçluyum!

Gezi Parkı olaylarının önceden hazırlanmış senanyosu olduğu iddia edilen Mi Minör'ün yazarı Meltem Arıkan Kazete'deki köşesinde "suçluyum, suçumu itiraf ediyorum" dedi.

 

KAZETE'ye yazdığı makalesinde  "Suçluyum: Yıllardır ataerkil sisteme karşı çıkan bir kadın yazar olarak, son yıllarda analog dünya düzeninden dijital dünya düzenine geçiş sürecinde yaşananları anlamaya ve anlatmaya çalıştım" ifadelerine yer veren Yazar Arıkan'ın makalesi aynen şöyle:



Suçluyum, itiraf ediyorum...

 

Suçluyum: Yıllardır ataerkil sisteme karşı çıkan bir kadın yazar olarak, son yıllarda analog dünya düzeninden dijital dünya düzenine geçiş sürecinde yaşananları anlamaya ve anlatmaya çalıştım.

 

İtiraf ediyorum; birikimlerimin ve hayal gücümün bir ürünü olan “Mi Minör” adlı oyunu iki buçuk yıl önce ben yazdım. Oyunumuz, üç ayrı mekanda Valilik’ten izin alınarak 23 kez oynandı. 

 

Oyunumuzu izlemedikleri halde, bizleri Gezi Parkı olaylarının önceden provasını yapmakla, son günlerde ülkemizde yaşanan olayları provoke etmekle ve çeşitli yabancı örgütlerle organize olmakla suçlayanları ve bunlardan yola çıkarak hakkımızda üretilen gerçek dışı komplo teorilerini anlamaya çalışırken, ne yazık ki hayal gücüm bile yetersiz kalıyor. 



Yazının tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin