Stüdyoda gergin dakikalar. Ersan Şen ve Aytunç Erkin arasında sert ekonomi tartışması. Ersan Şen isyan etti, Aytunç Erkin yanıt verdi. Moderatör Erdoğan Aktaş zor anlar yaşadı

tv100’ün ses getiren programlarından usta gazeteci ve televizyoncu Erdoğan Aktaş'ın hazırlayıp sunduğu Eşit Ağırlık'ta Prof. Dr. Ersan Şen ve Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin arasında ekonomi tartışması yaşandı. Moderatör Aktaş'ın araya girmekte zorlandığı görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Stüdyoda gergin dakikalar. Ersan Şen ve Aytunç Erkin arasında sert ekonomi tartışması. Ersan Şen isyan etti, Aytunç Erkin yanıt verdi. Moderatör Erdoğan Aktaş zor anlar yaşadı

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu; Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Stüdyoda ekonominin konuşulduğu esnada Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin ve Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen arasında tartışma yaşandı.

Aytunç Erkin, “Birkaç aylık süreçte AK Parti’nin sosyal konut hamlesiyle yaptığı atılım ve insanlara dokunma politikası muhalefette bir gerileme iktidarda ise kıpırdanma yarattı. Bunu yaşıyoruz zaten” dedi.

Erkin, sözlerinin devamında, “Ben çocuğunu devlet okulunda okutan bir emekçiyim. Ben ekonomiyi sizin kadar iyi biliyorum. 80’den bu yana bu ülkede sıkı para politikası uygulandı” dedi.

"Sen inadına Kılıçdaroğlu'na tapınıyorsun"

Prof. Dr. Ersan Şen, Erkin’in sözlerine “Sen inadına Kemal Kılıçdaroğlu’na tapınıyorsun. Kılıçdaroğlu’nun nesi var da sen bana Kılıçdaroğlu’nun ekonomi politikalarını savunuyorsun” diyerek yanıt verdi.

Ersan Şen ise, Erkin konuşma yaptığı esnada “Senin söylediklerin beni isyan ettiriyor. Milattan önce kalmış politikaları anlatıyor bana” dedi.

İşte o gergin dakikalar:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin