Stopere takviye Trabzonspor altyapısından. Fenerbahçe, Djiku'nun alternatifini çok geçmeden buldu

Alexander Djiku ve Serdar Aziz'in sakatlıklarının ardından stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Ahmetcan Kaplan'ı gündemine aldı. Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve şu an Ajax forma giyen Ahmetcan Kaplan için Fenerbahçe devre arasında teklif yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Stopere takviye Trabzonspor altyapısından. Fenerbahçe, Djiku'nun alternatifini çok geçmeden buldu
Arşiv

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets'e karşı oynanan maçın ardından yapılan tetkiklerde ayağında kırık tespit Alexander Djiku'nun sakatlığı Fenerbahçe'de moralleri bir hayli bozdu.

Serdar Aziz'in de ameliyat olması ve uzun süre forma giyemeyeceğinden dolayı stoper bölgesi için arayışlara başlayan Fenerbahçe'de gündeme Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve şu anda Ajax'ta forma giyen Ahmetcan Kaplan geldi.

Geçtiğimiz sezonun başında 9.5 milyon Euro gibi yüksek bir bedelle Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından Ajax formasına kavuşmuş ve ADO Den Haag maçında 19 dakika forma şansı bulmuştu.

Deneyimli iki stoperinin sakatlığının ardından Ahmetcan Kaplan için transfer teklifi yapmaya hazırlanan Fenerbahçe devre arasında Ajax'ın kapısını çalacak. Ajax'ın genç oyuncu için yüksek bonservis istemesi durumunda Fenerbahçe kurmayları Ahmetcan Kaplan'ı kiralık olarak kadroya katmaya çalışacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin