Stoper sorunu Süper Lig'den çözüldü. Fenerbahçe'ye gelmek için kulübünden izin istedi

Kadrosuna stoper takviyesi yapmayı düşünen Fenerbahçe'de gündeme Çaykur Rizespor forması giyen genç isim Emirhan Topçu geldi. 23 yaşındaki Emirhan Topçu, Çaykur Rizespor yönetimine Fenerbahçe'den teklif gelirse kabul edin çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Stoper sorunu Süper Lig'den çözüldü. Fenerbahçe'ye gelmek için kulübünden izin istedi

Alexander Djiku ve Rodrigo Becao gibi as stoperlerinin sakatlanmasının ardından savunmada sıkıntı çeken Fenerbahçe aradığı ismi Süper Lig'de buldu.

Şu ana kadar birçok stoperle transfer bağlantısı kuran Fenerbahçe son olarak Çaykur Rizespor'da forma giyen Emirhan Topçu'yu transfer listesine ekledi. İsmail Kartal'ın özellikle yerli bir stoper istemesinin ardından Fenerbahçe yönetimi Emirhan Topçu için devre arasında Çaykur Rizespor'a transfer teklifi yapacak.

Emirhan Topçu'nun da, Fenerbahçe'den teklif gelmesi halinde Çaykur Rizespor yöneticilerine transferine izin verilmesi için ricada bulunduğu öğrenildi.

Çaykur Rizespor'un bu sezon vazgeçilemeyen isimlerinden birisi olan Emirhan Topçu sergilediği performansla piyasa değerini 1.5 milyon Euro'ya kadar yükseltti. Başarılı oyuncu bu sezon forma giydiği 12 maçta 2 asist yapmayı da başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin