Stelyo Pipis'ten Murat Övüç'e ağır sözler

Türkiye’nin eski menajeri Stelyo Pipis, toplumu olumsuz etkileyen sosyal medya fenomenleri hakkında önemli eleştirilerde bulundu. Stelyo Pipis isim vermeden Murat Övüç hakkında ağır sözler söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Stelyo Pipis'ten Murat Övüç'e ağır sözler

Türkiye’nin eski menajeri Stelyo Pipis, toplumu olumsuz etkileyen sosyal medya fenomenleri hakkında önemli eleştirilerde bulundu. Stelyo Pipis isim vermeden Murat Övüç hakkında ağır sözler söyledi.

İşte Stelyo Pipis'in açıklamaları:

Pipis, isyan etti: “Kendi renklerimizi, kendimiz solduruyoruz.”

"Son zamanlarda, toplum olarak birçok badire atlattık. Her şeye rağmen, bir arada durabilen ve birbirine sahip çıkan bir toplum olabileceğimizi düşünüyorum. Kişilerin dili, dini, mezhebi, cinsel yönelimi ya da kimliği fark etmeksizin yapılan birtakım hataların zümrenin geneline mal edilmesini doğru bulmuyorum. Ben Rum asıllı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Çok değil, birkaç yıl önce ufak tefek pürüzleri büyütmeden huzurlu bir yaşam sürdürebiliyorduk diye düşünüyorum. Bugün ne değişti?

Şarkılar sustu, showlar durdu, tiyatrolar perde açmıyor, meydan vasıfsız “fenomen!”lere kaldı

İçim içimi yiyerek de olsa çok fazla insanın takip ettiği, çok fazla insana ulaşabilen, genç – yaşlı fark etmeksizin toplumun genelini etkileyen sosyal medyada “fenomen” adı altında var olan tipleri şaşkınlıkla izliyorum.

Üzerinde kadın kıyafetleriyle kadın cinayetleri hakkında kadınların da bu cinayetlerde kabahatleri olabileceğini söyleyecek kadar cahil insanlarla “Övü-n-ç” duyulması, bana çok yanlış ve üzücü geliyor. Bu tarz kişiler yüzünden, toplumun marjinal kesimi ötekileştiriliyor ve bunlar maalesef bir elin beş parmağını geçmiyor ancak biz bunlara yine mikrofon uzatırsak, yine gülmeye devam edersek ve özendirirsek beş değil elli parmağı geçecek gibi görünüyor, yazık.

"Hayatınızın renklerini bu tarz kişilerle soldurmayın”

Şunu da belirtmekte fayda görüyorum. Benim tarafımdan “meşhur edildiğini iddia eden” sana söylüyorum: “Ben sana insanlara küfret, hakaret et, insanları kandır, toplumun yumuşak karnına tekme atarak etmediğin yardımları topla diye gerçekten “ünlü” olan birkaç arkadaşımla tanıştırmadım. Değil 12, 120 tane de evin olsa bu seviye ile aynı boyda kalmaya mahkumsun. Senin, herkesten gizlediğin utanç kaynağı olan kirli geçmişini gün yüzüne çıkartarak şimdilik ahlakımı bozmayacağım.”

Ben bütün kabahati hükumette ya da devlette bulmaya çok karşıyım. Bence bizim toplumumuz bu pislikleri kendi içinden temizleyebilecek güçtedir. Takip etmeyin, izlemeyin, prim vermeyin! Sırtımızdan para kazanmalarına müsaade etmeyin. Ben elimden geleni yapacağım umarım herkes üstüne düşeni yapar."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin