Stefan Kuntz'un kredisi tükendi. Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz'un geleceği hakkında net konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım'ın UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda yapacağı Letonya ve Galler maçlarını kazanmasını beklediklerini söyledi. Büyükekşi olumsuz sonuçların alınması durumunda ise Kuntz'un durumunu değerlendirebileceklerini sözlerine ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Stefan Kuntz'un kredisi tükendi. Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz'un geleceği hakkında net konuştu

Letonya seyahati öncesi İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde basın mensuplarına açıklama yapan Büyükekşi, sözlerine UEFA Şampiyonlar Ligi finaline değinerek başladı.

Çok güzel bir organizasyondan alınlarının akıyla çıktıklarını dile getiren Mehmet Büyükekşi, "Gerek UEFA'dan, gerekse Inter ve Manchester City takımlarından teşekkür aldık. Gayet memnunlar. Ayrıca İstanbul ve ülkemizin tanıtımı için başarılı bir süreç geçirdik. 120 ülkeden 1 milyarın üzerinde insan maçı izledi. Ayrıca da 1 milyarın üzerinde sosyal medyadan etkileşim aldık. Bu sadece 1 günlük bir etkinlik değildi. Yenikapı'da 4 gün etkinlik yapıldı, Taksim'deki organizasyon vardı. Türkiye ve İstanbul için yurt dışında olumlu katkıları oldu." diye konuştu.

TFF'nin 22 Haziran'da Ankara'da yapılacak olağan seçimli genel kurulunun ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la yola devam edilip edilmeyeceğiyle ilgili soru üzerine Büyükekşi, "Şu anda maça gidiyoruz. Bu konuyla ilgili konuşmak doğru değil. Hedefimiz 2 maçı da kazanmak. Sonrasında bunu değerlendiririz. Odağımız milli takım. Sırasıyla gidersek, önceki planımız Şampiyonlar Ligi finaliydi, bunu bitirdik. İnşallah darısı bu 2 maça. Ondan sonra kongre. Eğer bunlar çok güzel geçerse, ona göre hareket ederiz. Farklı sonuçlar olursa, durumu buna göre değerlendiririz. Bugünden yarına herhangi bir kararımız söz konusu değil. Hocamızla şu an yola devam ediyoruz ve başarılı olması için her türlü desteği ve katkıyı veriyoruz. İnşallah başarılı olur. Çünkü ülkemiz için çok önemli bir turnuva." yanıtını verdi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin