Stefan Kuntz'dan takıma eleştiri geldi. Ermenistan maçı sonrası dikkat çeken yorum

EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım'da Teknik Direktör Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Stefan Kuntz'dan takıma eleştiri geldi. Ermenistan maçı sonrası dikkat çeken yorum

Euro 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım'da Teknik Direktör Stefan Kuntz maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

İlk devrede birçok pozisyona girmelerine rağmen golü bulamadıklarını söyleyen Stefan Kuntz, ''İlk devre aslında istediğimiz oyunu gösterdik. 5-6 pozisyonumuz vardı. İlk devrede sadece golü bulamamamızı eleştirebilirim. Devre arasından sonra oyuncularımızda bir öz güven düşüklüğü oldu. Iskalanan bir top sonucu golü yedik. Yine de takım direnmeye çalıştı ve 8. veya 9. pozisyonun ardından golü bulabildik'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Kuntz, ''akım son ana kadar maçı bırakmadı. Negatif görebileceğimiz konu, eksiklerimiz bugün sahaya yansıdı. Bazı oyuncularımız umduğumuz oyunu sahaya yansıtamadı. Sakin kafayla analiz yapmaya ve kenarda doğru kararı vermeye çalışıyorum. Elimizden geleni yaptığımız düşünüyorum'' ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin