Stefan Kuntz'dan, İrfan Can Kahveci hakkında şaşırtan açıklama: Hakaret edenler oldu

EURO 2024 Elemeleri D Grubu üçüncü maçında deplasmanda Letonya'yı, İrfan Can Kahveci'nin son dakika golüyle 3-2 mağlup eden A Milli Futbol Takımımızda teknik direktör Stefan Kuntz yıldız isim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Stefan Kuntz'dan, İrfan Can Kahveci hakkında şaşırtan açıklama: Hakaret edenler oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2024) Elemeleri'nde A Milli Takım, Letonya'yı 3-2 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, açıklamalarda bulundu.

90 dakikayı değerlendiren Stefan Kuntz, "Kazandığımız için mutluyuz. Açıkça konuşmak gerekirse 3. kez böyle bir maç yaşamamıza gerek yoktu. Öncelikle 2. golümüzü verebilirlerdi. O golü bulsaydık oyun biraz daha rahatlayabilirdi. Biz Letonya'nın nasıl bir oyun oynayacağını biliyorduk. Fizik gücü güçlü bir takım. Biz bunlara çalıştık. Yine de pozisyon buldular." dedi.

''ELEŞTİRİ DOZUNDA HAKARETLER OLDU''

Son dakikada attığı golle üç puanı getiren İrfan Can Kahveci hakkında da açıklamalar yapan Kuntz, ''Takıma destek olunmasını istiyorum. Letonya'ya karşı farklı eleştiriler oluyor. Ortam olarak biraz geriyor. Eleştiri dozunda hakaretler oldu bana karşı İrfan Can konusunda. Milli bir oyuncu, koşulsuz desteklenmesi gerekiyor. Herkes bu oyunculara inanırsa farklı sonuçlar alabiliriz. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Destekten dolayı teşekkür ediyoruz ve elimizden geleni yapacağız'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin