Stefan Kuntz: Kapımız iyi performans gösteren herkese açık

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve başarılı kaleci Altay Bayındır, Uluslar Ligi'nde oynanacak Litvanya maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Stefan Kuntz: Kapımız iyi performans gösteren herkese açık

A Milli Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki dördüncü maçında yarın Litvanya'yı konuk edecek. İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21.45'te başlayacak.

Karşılaşma öncesinde teknik direktör Stefan Kuntz ve Altay Bayındır basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Altay Bayındır, "Bizim için önemli olan bu bayrağa, armaya hizmet etmek. Futbolcuların dinlenmeye de ihtiyacı var ama burada, milli takımda olmak büyük bir gurur. İşimizi yapacağız, dinlenmenin de zamanı gelecektir. 3 maçı iyi geçtik, odaklanmamız gereken bundan sonraki maç" dedi.

Stefan Kuntz aday kadroya çağırılan oyuncularla ilgili, "Daha önce söylediğim gibi kapımız iyi performans gösteren herkese açık. Hatta buradaki arkadaşlara, burada 'O kadar iyi oynayın ki diğer arkadaşlarınız gelemesinler' şeklinde şaka yaptım" şeklinde konuştu.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Kuntz, "26 tanesi de iyi olan oyunculara sahibim. Herkese sordum ve yorgun değiliz cevabını aldım. Bu onların ne kadar kalpten oynadıklarını gösteriyor. Umarım bütün oyuncular oynamaya hazırdır. Bir diğer konu da Altay'ın bahsettiği tatil konusu, onların da beklentisi var. Onun da getireceği son bir zevk karşılaşmaya değişik bir anlam katabilir" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin