Stefan Kuntz: Bugünkü sonuçtan bir şey öğrenmezsek, bu tabii ki bir geri gidiş olacaktır

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz 3-3'lük Lüksemburg maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Stefan Kuntz: Bugünkü sonuçtan bir şey öğrenmezsek, bu tabii ki bir geri gidiş olacaktır

A Milli Takımımız, Lüksemburg ile 3-3 berabere kalarak grubunu lider bitirmeyi garantiledi ve UEFA Uluslar B Ligi'ne adını yazdırdı.

Teknik direktör Stefan Kuntz maç sonunda çarpıcı açıklamarda bulundu. İşte Kuntz'un açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"Bugün iyi şeyler de oldu, kötü şeyler de. Tabii ki kötü şeyler daha fazlaydı, bu yüzden tatmin edici bir şey değil. Öncelikle hedefimize ulaşmış bulunuyoruz, lig çıktık."

"Takımın mantalitesini bir noktada beğendim çünkü her geri düşüşümüzde, geri dönmeyi başardık. Futbol, ofansif ve defansif anlamda iyi oynanması gereken bir oyun. Defansif anlamda, bugün gerçekten iyi değildik."

"Bugünkü sonuçtan bir şey öğrenmezsek, bu tabii ki bir geri gidiş olacaktır. Bundan bir ders çıkarırsak, geri gidiş olmaz."

"Bireysel hatalar yaptık fakat bu maçın öncesinde de üç savunmacımızı kaybettik. Olağandışı koşullarda oynanan bir karşılaşmaydı, bazen böyle olur. Üst seviyede oynayan 6 oyuncumuz da bizimle birlikte değildi. Herkesin dersler çıkarması gereken bir karşılaşma."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin