Star'ın yeni dizisinin yayın günü belli oldu

'Serçe Sarayı' ekran macerasına ne zaman başlıyor?

Google Haberlere Abone ol
Star'ın yeni dizisinin yayın günü belli oldu

Dünyanın en büyük 'bağımsız' yapım şirketi Endemol ve Bazı Filmler'in ortak projesi olan 'Serçe Sarayı' izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Afişi de tamamlanan 'Serçe Sarayı' ilk bölümüyle 5 Mart Perşembe günü saat 20:30'da Star TV'de ekrana gelecek. 



Başrollerini Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un paylaştığı dizide 'Serçe' karakterine hayat veren Songül Öden, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan iki çocuk annesi, güçlü bir kadını canlandırıyor. Mert Fırat ise, Serçe'nin çocukluk aşkı, mahallenin bıçkın delikanlısı, taksi şoförü 'Kadir' rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Bugüne kadar hep  birbirinden farklı rollerde izlediğimiz Alican Yücesoy, geçmişi gizemlerle dolu edebiyat öğretmeni 'Ali Rıza' olarak izleyiciyi şaşırtacak.



Yaklaşık bir ay önce İstanbul'un Emek Mahallesi'nde çekimlerine başlanan 'Serçe Sarayı'nın kadrosunda Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy dışında Esra Dermancıoğlu, Serkan Ercan, Erkan Bektaş, Selen Öztürk İsmail Ege Şaşmaz, İlayda Alişan, Gürsu Gür, İpek Bağrıaçık, Selen Domaç, Gülen Karaman ve Turgay Kantürk gibi oyuncular rol alıyor.



İşte, 'Serçe Sarayı'nın fragmanı:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin