Star'ın alternatif dizisi Çember tam not aldı!

MedyaTava editörü Ömer Üst, reytingleri masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Star'ın alternatif dizisi Çember tam not aldı!

Sıcakların bunalttığı yaz gecelerinde henüz tatile gidememiş ve evde zaman geçirenlerin en çok sorduğu soru, doğal olarak ‘ne izlesek’ oluyor. Star, bu soruya farklı bir cevap verdi ve polisiye film serisi Çember’i yayınladı. 6 filmlik serinin ilk filmi ‘Oyunu Bozuyorum’ farklı bir şeyler izlemek isteyenler için güzel bir alternatif oldu.



Çember serisinin ilk filmi Oyunu Bozuyorum, gerek oyuncuları gerekse de senaryosuyla kaliteli bir iş olmuş. Total’de 3, AB’de 1 ve ABC1’de de 2. Olan Çember için izleyiciden tam not aldı diyebiliriz.



Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan’dan oluşan özel ekibin maceralarına, her bölümde sürpriz isimler konuk olacak. İlk bölümün konuğu Sedef Avcı’ydı. Avcı’nın performansı beklentilerin üzerindeydi. Görmeye alıştığımızın dışında bir karakterle karşımıza çıkan Sedef Avcı, rolünün hakkını verdi. Serinin ikinci filmi Çember ‘Şehrin Günahları’nın konuğu ise Menderes Samancılar olacak.



Komedi olsun yeter



Yaz aylarında en çok aranan komedi programları oluyor. Show TV de Güldür Güldür Show’un tekrar bölümleriyle o boşluğu her defasında dolduruyor açıkçası. Dün de hem Total hem de ABC1’de ilk sırada yer alması da bundan olsa gerek.



Show TV, Güldür Güldür Show’un çok izleneceği düşündüğü için dalgalı bir reyting seyri yaşayan yarışması ‘Bir Sorun mu var?’ı, Güldür Güldür’ün ardından yayınladı. Bu stratejinin karşılığını da almışlar gibi. Son zamanlardaki en yüksek reytinglerinden birini aldı yarışma.



Hayat Güzeldir ama ya reytingleri?



Show TV’nin yeni sabah kuşağı programı Hayat Güzeldir ekran macerasına başladı. O saat diliminde şu an hiçbir rakibi yoktu programın ama reytinglerde kelimenin tam anlamıyla çakıldı. Total’de 96’ncı olurken, AB’de ilk 100‘e giremedi.



Ömer ÜST

omer@omerust.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin