Star'dan flaş karar! Hangi program final yapıyor?

Star TV'nin o programı veda ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Star'dan flaş karar! Hangi program final yapıyor?

Star'ın 29 Ekim'de yayın hayatına başlayan 'Nergis Zamanı' programı final yapıyor. Ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'ın sunduğu program hafta içi her gün 13.00'te ekrana geliyor, sağlıktan çocuk bakımına, doğru alışverişten yemek tariflerine kadar kadınlara yönelik tüm konuları ele alıyordu.



Star'dan flaş karar! Hangi program final yapıyor?



Reytinglerde beklentiyi karşılayamayan program bu hafta son kez seyirciyle buluşacak. Cuma günü ekran macerası son bulacak olan 'Nergis Zamanı'nın yerine ünlü sunucu Nursel Ergin, Global Medya imzalı programa başlayacak.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



21 gün egzersiz yaparak ve yemeğime dikkat ederek fazla yağlarımdan kurtulmayı hedefliyorum (bunu yapacak olmamın nedeni yakında karşınıza çıkacağım. Güzel sağlıklı dinlenmiş olmak istiyorum) sizinle süreci story’den paylaşıyorum, hergün ne yedim ne içtim egzersiz ne yaptım. Hergünümü, öne çıkanlarda arşivleyeceğim. Aslında çokta bişey yapmaya gerek yok göreceksiniz. Sizinle sürecimi paylaşma nedenim. Bahaneleri bırakın biraz dikkat ederek sağlıklı beslenerek hareket ederek en önemlisi azmederek nefsinize sahip çıkarak,aslında hedefe ulaşmak çok kolay. Kimsenin hayatı karşıdan görüldüğü kadar mükemmel değil! kanmayın hergün instagrama bakıp ben niye böyle değilim diye kendinizi üzmeyin Gördüğünüz beğendiğiniz özendiğiniz bir çok insan aslında öyle değil.  Anın içinde bulunduğunuz durumun şartların da ne yapabilirim nasıl mutlu olabilirimi kovalayın.. Herşeyin başı sağlık aklınıza bedeninize iyi davranın güzel şeyler okuyun izleyin ve yiyin #iyigeceler #fitnessmotivation #egzersiz #sağlıklıbeslenme #21 #gündefitolmak #photooftheday #karabuğday #egg #beef #karbonhidrat #protein #happytime - - - ——-



Nursel Ergin Akyer (@erginnursel)'in paylaştığı bir gönderi (31 Oca, 2019, 10:21öö PST)






Son olarak 21 günlük programla fazla kilolarından kurtulmayı planladığını açıklayan Nursel Ergin, sosyal medya sayfasına "Bunu yapacak olmamın nedeni yakında karşınızda olacağım. Güzel sağlıklı dinlenmiş olmak istiyorum" mesajını yazmıştı.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin