Star'dan ayrılmıştı, yeni gazetesiyle dönüyor! İşte, yayına hazırlanan gazeteden detaylar!

Kasım ayında gazeteden istifa eden Hakan Albayrak, 28 Şubat'ta piyasaya çıkacak gazetesiyle medyaya dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Star'dan ayrılmıştı, yeni gazetesiyle dönüyor! İşte, yayına hazırlanan gazeteden detaylar!

Kasım ayında TürkMedya'da yaşanan büyük operasyonun ardından Star gazetesindeki yazarlık görevinden istifa eden Hakan Albayrak yeni bir gazete kurdu.



Diriliş Postası isimli gazete, 28 Şubat'ta bayilerdeki yerini alacak.



50 kuruştan satılacak gazetenin sloganı 'Hürriyet, adalet, ittihad-ı İslam'.



Hakan Albayrak, yayına hazırlanan 'Diriliş Postası'yla ilgili sosyal medya hesabından şu bilgileri paylaştı:



"Diriliş Postası hakkında yazılı bir açıklama yapmaya hazırlanıyoruz, fakat bazı bilgileri şimdiden paylaşmak istiyorum. Gazetenin maddi sermayedarlar: Ali Yıldız ve Mehmet Akosman. Matbaacılık, kağıt ticareti ve yayıncılıkla iştigal eden iki ortak.



Yazar kadrosunda Sancaktar kadrosundaki yoldaşlarımın yanında İsmail Yaşa ve Selahaddin Eş gibi dostlar, ağabeyler var. Turan Yıldızı, Balkan Ekspresi, Şimali Kafkas Muhabiri gibi özel bölümler hazırlıyoruz. Kuds El Arabi'den tanıdığımız Eymen Halid,Afro-Amerikalı Müslüman devrimci Dhoruba Bin Wahad, Mavi Marmara aktivisti Dimitris Plionis de var. Halid'in yazılarının Arapça, Bin Wahad'ın yazılarının İngilizce, Plionis'in yazılarının Yunanca asıllarını da yayınlayacağız inşaallah.



İlginç ve faydalı olduğunu umduğumuz birçok yazı dizisi ve roman tefrikası da hazırlıyoruz. Kürtçe, Boşnakça, Arnavutça, Çerkesçe, Rusça, Almanca yazan muharrirler de olabilir. Almanya'daki vatandaşlarımıza güzel sürprizler hazırlıyoruz. Nasip. Gazetenin şekli şemali hakkında bir fikriniz olmuştur zaten. Prova baskılarımızın sayfaları internette bolca mevcut. Bütün Avrupa Müslümanlarıyla safları sıklaştıracağız inşaallah. Sancaktar'a ne oldu diye soruldu.

Parası bitti. İnternet sitemiz yayına hazır. 



Fakat bazı şeyler, mesela roman tefrikaları ve Kifayetsiz Vekil Çelebi Seyahatnamesi, sadece matbu olacak. Sancaktar'a yıllık abone olanların paraları eksiksiz iade edilliyor. Henüz alamamış olanlar lütfen albayrakhakan@gmail.com'a yazsınlar. 



Posta çeki hesabı veya banka hesap numaralarını göndermelerini istirham ediyorum, hesabı hemen kapatalım ve helalleşelim inşaallah. Diriliş Postası'nın resmi twitter hesabı Diriliş Postası @dirilispostasi Arada tire, alt çizgi filan yok. Gazetemizle alakalı gelişmelerden haberdar olmak için resmi hesabımızı takip edin lütfen. Diriliş Postası @dirilispostasi."



Albayrak daha önce ayrıca Milli Gazete, Yeni Şafak, Zaman ve Sancaktar dergisinde görev almıştı.



Star'dan ayrılmıştı, yeni gazetesiyle dönüyor! İşte, yayına hazırlanan gazeteden detaylar!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin