Star'daki ilk yazısında bomba iddialar! Gülen medyasına el mi konulacak?

Yeni Şafak'tan ayrılan Cem Küçük'ün yeni adresindeki ilk yazısı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Star'daki ilk yazısında bomba iddialar! Gülen medyasına el mi konulacak?

2,5 yıl görev aldığı Yeni Şafak'tan ayrılarak Star gazetesine transfer olan Cem Küçük'ün yeni adresindeki ilk yazısı bugün yayınlandı.



Küçük, pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi olmak üzere haftanın 4 günü Star okuruyla buluşacak.



Küçük Star'daki ilk yazısında Gülen medyasına el konulmasının yasal zemini olduğunu ileri sürdü.



İşte, Küçük'ün Star'daki ilk yazısı:



Paralel medyaya nasıl el konulacak?



Geçtiğimiz cumartesiyi pazara bağlayan gece Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) intihar dalışı yaptı. Yetkisi olmayan bir mahkeme, yetkisi olmayan bir diğer mahkemeye yetki vererek karar çıkartmaya çalıştı. Yeminli hükümet düşmanları bile köşelerinde ya da ekranlarda bu durumu savunamadı. Savunmak için çok çırpındılar ama yetkinin Sulh Ceza Hakimlerinde olduğunu gördüler. 



Paralel hakimler kendi kariyerlerini ve hayatlarını yakma pahasına bu harekete giriştiler. HSYK hemen harekete geçti. Hakim Metin Özçelik tutuklandı, Mustafa Başer de bugün yarın tutuklanacak. Kırmızı Kitap’a giren ve milli güvenliği tehdit eden paralel çete artık akli melekelerini de kaybetti.



Devlet içinde ne kadar adamı varsa, bilin ki hepsi hayatlarını riske atıp her şeyi yapabilirler. Canlı bomba olup kendilerini Taksim’de havaya uçurabilirler. Pensilvanya, kitlesini Mehdi olduğunu inandırmış ve cennet garantisiyle ölüme sürükleyeceği çok aşikar. 



Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin