Star'da Albayrak dönemi resmen başladı

Gazetedeki üst düzey atama okuyucuya nasıl anons edildi?

Google Haberlere Abone ol
Star'da Albayrak dönemi resmen başladı

Star gazetesinde Kasım ayında Yusuf Ziya Cömert'in Genel Yayın Yönetmenliği görevine son verilmesinin ardından Nuh Albayrak, Cömert'in yerine vekaleten atanmıştı.



Daha önce Star'da Yayın Koordinatörü olarak görev alan Nuh Albayrak, Star'da Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturdu.



Star gazetesi, yeni dönemi bugünkü 1. sayfadan "Star'da Albayrak dönemi. Star Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Nuh Akbayrak bir süredir vekaleten yürüttüğü Genel Yayın Yönetmenliği'ne asaleten getirildi" ifadeleriyle duyurdu.



Star'da Albayrak dönemi resmen başladı



Nuh Albayrak kimdir?



1960 yılında Konya'da doğdu. Küçük yaşta edebiyata merak sardı. Liseler arası yarışmalardaki derecelerden sonra Seydişehir Postası isimli yerel gazetede başyazı yazmaya başladı. İDMMA-Galatasaray Mühendislik'ten mezun oldu. 1980'de inşaat mühendisi oldu. Bu mesleği bir yıl icra, ettikten sonra gazeteciliğe geri dönerek Türkiye Gazetesi'nde işe başladı. O tarihten itibaren gazetenin bütün birimlerinde çalıştı. 2007 yılında Türkiye gazetesinde Genel yayın Yönetmenliği görevine getirildi. 2014'te Türkiye gazetesindeki görevinden ayrılan Albayrak, geçtiğimiz Mart ayından bu yana Star gazetesinde Yayın Koordinatörlüğü görevini yürütmekteydi. Albayrak, evli ve iki çocuk babasıdır. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin