Star yeni sezonda sürprizlerle geliyor

Star TV ekranında yeni sezonda ne izleyeceğiz işte yanıtı ...

Google Haberlere Abone ol
Star yeni sezonda sürprizlerle geliyor

Kiralık Aşk, Çilek Kokusu ve Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizileriyle yaz sezonunu ardında bırakan Star, yeni yayın dönemine renkli ve eğlenceli bir tanıtım filmiyle girdi.



Ekran yüzlerini biraraya getiren filmde, renkli boyalar, özel efekt uygulamalarıyla kullanıldı. Renklerin ön planda olduğu yeni sezon tanıtım filmi, görsel şölen yaşatıyor.



Sezon filminde, Evleneceksen Gel programıyla izleyiciyle buluşan Seda Sayan, Uğur Aslan ve Elimin Lezzeti’nin sevilen sunucusu Ezgi Sertel,  Star Ana Haber’in başarılı yüzü Nazlı Çelik, Mehmet Ali Erbil ve Okan Bayülgen’in neşeli tavırlarıyla renklendirdiği tanıtım filminde yaz sezonun yıldız oyuncuları; Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Elçin Sangu ve Barış Arduç da yer aldı.



YENİ SEZONUN “STAR”LARI…



Muhteşem Yüzyıl’dan sonra hiçbir dizide yer almayan Meryem  Uzerli ve yeni projesindeki partneri Murat Yıldırım, yine sürpriz bir karakterle izleyicisiyle buluşacak olan Erdal Beşikcioğlu, filmin yeni dönem  isimleri arasında yerini aldı.



Kara Sevda adlı dizi ile ekrana gelmeye hazırlanan Burak Özçivit ve Neslihan Atagül,  Hatırla Gönül adlı yeni dizinin oyuncuları; Engin Öztürk, Gökçe Bahadır ve Onur Saylak ile yakında bir kadın hikayesiyle ekrana gelecek Vahide Perçin Star’ın tanıtım filminde yer aldı.



Yeni dönemde ekrana gelen, BKM projesi  Eğlendirme Dairesi’nin yetenekli oyuncuları  Ersin Korkut, Gülhan Tekin, Şahin Irmak, Okan Çabalar ve Zeynep Çamcı da çekimlerde hazır bulundu.



"Star yeni sezonda sürprizlerle geliyor" Galerisine Göz At

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin