Star yazarının hedefinde bu kez Ahmet Sever var!

Cem Küçük, şimdi de Silivri Cezaevi'ndeki Can Dündar'a mektup yazan Ahmet Sever'i hedef aldı.

Google Haberlere Abone ol
Star yazarının hedefinde bu kez Ahmet Sever var!

Star gazetesi yazarı Cem Küçük'ün bu kez hedef tahtasına oturttuğu isim 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski Başdanışmanı Ahmet Sever oldu.



Geçtiğimiz günlerde Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Can Dündar'a mektup yazan Sever'i bugünkü yazısına taşıyan Küçük, Sever'in mektubunda geçen “Türkiye ve dünya tarihi göstermiştir ki; sana bunları yaşatan zihniyet her zaman yenilmiş ve vicdanlarda mahkûm olmuştur. Şimdi de öyle olacak, bundan hiç şüphem yok" sözlerine atıfta bulunarak, "Acaba Ahmet Sever AYM’nin vereceği kararı çoktan biliyor mu?" dedi.



İşte, Küçük'ün o yazısı:



Eski siyasilerden ve kendine demokrat süsü veren aydınlardan da Can Dündar’a destek çıkışları sürüyor. Nitekim Abdullah Gül’ün eski danışmanı Ahmet Sever, Dündar’a bir mektup yazarak ona destek çıktı. Sıkı bir solcu ve yeminli Tayyip Erdoğan düşmanı Sever’in Dündar’a mektup yazması gayet normal. İdeolojik olarak aynı yerde durduğu arkadaşını kolluyor. Yalnız mektupta bazı ilginç noktalar var. “Ama, sen ve Erdem yalnız değilsiniz Can. Hiç yalnız değilsiniz. Bak artık sadece Türkiye değil, tüm dünya size konuşuyor. Bazı siyasi çıkar hesaplarına rağmen insanlık ölmedi. Ses veriyor, tepki gösteriyor.” Ahmet Sever açık açık Dündar’ın siyasi çıkar uğruna tutuklandığını ima edip Erdoğan’ı suçluyor.



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin