Star yazarından mektup sonrası çarpıcı tespit!

Fehmi Koru bugün köşesinde Fethullah Gülen'le görüşmesinin perde arkasında yaşananları yazdı,

Google Haberlere Abone ol
Star yazarından mektup sonrası çarpıcı tespit!

Star gazetesi yazarı Fehmi Koru bugünkü köşe yazısında 17 Aralık'ta gerçekleşen rüşvet ve yolsuzluk soruşturması sonrasında Fethullah Gülen ile görüşmesinin ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e mektubun perde arkasını yazdı ve çok çarpıcı bir tespitte bulundu.



Koru'nun "Cemaat'in içinde başka bir cemaat mi var?" sorusunu dile getirdiği 'Bir kuşkumuz var...' başlıklı yazısı şöyle:



Mektup’ kamuoyunun bilgisine girdikten ve içeriği herkes tarafından öğrenildikten sonra zihinlerin karışmış olmaması imkânsız... Fethullah Gülen Hocaefendi’nin imzasını taşıyan mektup herhangi bir pazarlık içermiyor; sulh ve sükûnun avdeti için herhangi bir şart da ileri sürmüyor... Bütün beklediği, hassasiyetlerin dikkate alınması; onda da biçim ve yöntemi muhataplara bırakıyor...



Pazarlık da yok, şart da...



İyi de, mektubun kaleme alınışı üzerinden henüz birkaç gün geçmişken, 25 Aralık’ta, yeni bir gözaltı furyası yaşatılmak istenmesini, bir savcının kendini ortaya atarak hükümeti köşeye sıkıştırmaya çalışmasını, onun bu gayretine Câmia ile irtibatı bilinen gazeteler ve televizyon kanallarıyla kalemlerin destek çıkmasını nasıl açıklayabiliriz?



Dün, gördük, o girişim bir kez daha canlandırıldı.



Yazının tamamını okumak için tıklayınız....


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin