Star ve NTV'den yılbaşı sürprizi!

2020'ye sayılı günler kala, kanallar da yeni yıl hazırlıklarına başladılar. Star ve NTV’nin yılbaşı çekimi bu akşam yapılıyor. Programın sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu üstlenecek.

Google Haberlere Abone ol
Star ve NTV'den yılbaşı sürprizi!

Star ve NTV, 'Fikret Şeneş; Kimler Geldi Kimler Geçti' albüm konseriyle en anlamlı yılbaşı programını ekrana taşıyacak.

Piyasaya çıktığı günden itibaren büyük ilgi gören 'Fikret Şeneş Kimler Geldi Kimler Geçti' saygı albümü için biraraya gelen sanatçılar, bu kez Darülaceze sakinlerinin yüzünde bir tebessüm oluşturmak için sahneye çıkacak. Sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu'nun üstlendiği program, 31 Aralık akşamı Star ve NTV’den yayınlanacak.

Her bir SMS, Darülaceze’ye destek olacak

Osmanlı'dan Cumhuriyet'e 100 bine yakın ihtiyaç sahibi kişiye ev sahipliği yapan Darülaceze için biraraya gelecek sanatçılar, Türk pop müziğinde çığır açan Fikret Şeneş’in şarkılarını seslendirecek. Konserle birlikte başlayacak kampanyayla Darülaceze için bağış çağrısı yapılacak. Darülaceze Başkanlığı’nın 1895 SMS hattına gelecek bağışlarla ihtiyaç sahiplerine kaynak sağlanması hedeflenecek.

Tüm şarkılar, Darülaceze’ye destek için söylenecek

'Kimler Geldi Kimler Geçti Fikret Şeneş Şarkıları Anma Konseri'nde; saygı albümü için biraraya gelen sanatçılar mesajları ve şarkılarıyla sahnede olacak.

Star ve NTV'den yılbaşı sürprizi!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin