Star TV'nin yeni dizisi Perşembe günü başlıyor

Kanalın yeni dizisi bu hafta izleyici ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Star TV'nin yeni dizisi Perşembe günü başlıyor

Star TV'nin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın rol alacağı yeni komedi dizisi 'Kardeş Payı' 13 Şubat Perşembe akşamı saat 22:45'te ilk bölümüyle ekranda olacak.



Yapımını NTC Medya yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senarist ve yönetmenliğini de Selçuk Aydemir'in yaptığı dizide ayrıca Ali İhsan Varol, Ayşe Kökçü, Rıza Akın, Şinasi Yurtsever, İpek Yaylacıoğlu, Berfu Öngören, Korhan Herduran, Nazlı Tosunoğlu, Sadık Gürbüz, Fulden Akyürek de rol alıyor.



Bir mahallede yaşanan gelişen olayları anlatacak olan dizinin konusu da şu şekilde: 



"Metin, Ali, Feyyza orta halli bir mahallede büyümüş aynı evde aileleri ile yaşamak zorunda olan üç kardeştir. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin, efsane üçlüyü hayatının sonuna kadar yaşatmak için üç çocuk yapıp Metin, Ali ve  Feyyaz isimlerini koymaya yeltenir. Üçüncü çocuk kız olunca adı Feyyza olur… Tahsin her yaz Metin ve Ali'yi 'Okumazsan kolunda bir altın bileziğin olsun' gizli tehdidiyle su tesisatçısında çırak olarak çalıştırır, iyi kötü de para kazanınca okumayıp hakikaten tesisatçılık yapmaya başlarlar. Yazları bir yere çırak vermediği tek çocuğu Feyyza ise okur ve şu an evin temel geçim kaynağıdır. Metin ve Ali eve zerre para getirmezler ama 'Dünya'ya barış ve mutluluk getirecek' diye iddia ettikleri bir icada imza atarlar. Kimsenin ciddiye almadığı icadın zamanla gerçekten çalıştığını göstermeleriyle, tüm dengeler değişir"






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin