Star TV'nin yeni dizisi bu Cuma başlıyor!

'Kiralık Aşk' izleyici karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Star TV'nin yeni dizisi bu Cuma başlıyor!

Star TV'nin başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar’ın paylaştığı 'Kiralık Aşk' dizisi bu Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.



Dizide kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor.



Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği dizinin  senaryosunu Meriç Acemi yazıyor.  Kiralık Aşk’ın yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu oturuyor.



Kiralık Aşk’ın ilk bölümünde de Helin Avşar, konuk olarak yer alacak. Stil ikonu Sezen rolüyle ekrana gelecek olan Avşar, ilk kez bir dizide rol aldı.



Defne ve Ömer’in Aşk oyunu!



Abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplanır ve çaresiz kalır. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çalar: Entrikalar kraliçesi Neriman ve kocası Necmi yeğenleri Ömer ile yakınlaşıp kendisine aşık etmesi için bir kız aramaktadır.



Amaçları Ömer’i evlendirip, karşılığında Necmi’ nin babası Hulusi Bey’ in vaat ettiği köşke konmaktır. Neriman, Defne’ yi bulur ve onu Ömer için hazırlayıp, bildiği herşeyi öğretecektir.



Ömer, çok etkileyici fakat bir o kadar da zor bir adamdır. Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir? Defne hala başına gelen bu mucizeye inanamaktadır. Oysa aşk mucizenin ta kendisidir.



"'Kiralık Aşk' başlıyor!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin