Star TV'nin merakla beklenen yeni sezon tanımı yayınlandı

Yeni sezon tanıtım filmi, 9 kanalda aynı anda yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Star TV'nin merakla beklenen yeni sezon tanımı yayınlandı

Star TV'nin merakla beklenen yeni sezon tanıtım filmi, 9 kanalda aynı anda yayınlandı.



Günlerdir konuşulan, merakla beklenen film Star ile birlikte NTV, Ntvspor, Kral, Kralpoptv, Tlc, Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science kanallarında saat 21.00’de aynı anda ekrana geldi.



Yeni olanı takip eden, trendlerin öncüsü olmayı kendine hedef edinen Star Tv; bu sezon hazırladığı tanıtım filmi ile de bir ilke imza attı.



Tanıtımın çıkış noktası doğallık ve samimiyet



Tanıtım filmlerinde görmeye alışık olunan; tüm oyuncuları sahne kostümleri ile birarada gösteren bir tanıtım yerine Star bu sene onları tam da oldukları en merak edilen set ortamlarında ziyaret ediyor.



Star Dünyası’na izleyicileri daha da yaklaştıran, onları takipçileri oldukları dizi ve oyuncuların dünyalarının içine alan 2017-2018 dönemi yeni sezon tanıtımının çıkış noktası doğallık ve samimiyet.



Geçtiğimiz yıl söylemini “Senin Starın” sloganıyla yenileyen, seyircisi ile bir bütün olduğunun altını çizen Star TV, bu yıl yeni sezon kampanyasında izleyicisi ile bağlarını Star’larının kamera önünde değil kamera arkasındaki dünyalarını göstererek güçlendiriyor.



Star’ın yıldızlarının selfie’li lansman tutkusu



Star Tv’nin kreatif ajansı Daire tarafından ekrana uyarlanan Star ailesinin kamera arkasından keyifli, etkileyici ve gerçek anlarını özçekim yaparak ekran karşısındaki izleyiciler ile paylaştıkları yenilikçi fikrin yapımcılığını Öteki Film üstlenirken, kamera arkasında yönetmen Semih Menda yer alıyor.



Son zamanların akımına kayıtsız kalmayan Star, ekranın renkli dünyasına izleyicileri davet ederken, ekran yüzlerini ise en doğal en samimi halleri ile ekrana taşıyor.



İşte, Star'ın yeni sezon tanıtımı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin