Star TV'nin Kalbimin Sultanı dizisinin oyuncu kadrosuna hangi ünlü isimler katıldı?

Star TV'nin yeni iddialı dizisi "Kalbimin Sultanı"nın çekimleri başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Star TV'nin Kalbimin Sultanı dizisinin oyuncu kadrosuna hangi ünlü isimler katıldı?

Burhan Özkan'ın yapımcılığını üstlendiği proje, Osmanlı Sarayı'nda geçen bir romantik komedi olayını konu alıyor. Kerem Çakıroğlu'nun yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin ilk bölümünde dünyaca ünlü bir isim de supervizör olarak görev alacak.



Daha önce Filinta için İzmit'e gelen Lost ve Prison Break dizilerinin yönetmeni Bobby Roth, "Kalbimin Sultanı"nın ilk bölümündeki dünyayı kuracak. Dizinin başrol karakteri Mahmut'u Ali Ersan Duru'nun, Anna rolünü Rus oyuncu Alexandra Nikiforova'nın oynayacağı dizide tahta geçme planları yapan Esma Sultan karakteri için Canan Ergüder, Defne Samyeli ve Emel Çölgeçen'le görüşüldü.



Aynı zamanda dizide Ali Ersan Duru'nun üvey kardeşi olan Esma Sulta rolü Emel Çölgeçen'in oldu. Usta oyuncu Itır Esen de "Kalbimin Sultanı"nda Esma Sultan'ın annesini canlandıracak. Rusya ile aynı anda ekranda olacak projenin kadrosuna ayrıca son olarak Engin Hepileri, Tuncer Salman ve Şamil Kafkas da katıldı. Yeniçeri sahnelerinin çekimlerine başlanan dizinin yarın Sait Halim Paşa Yalısı'nda basın toplantısı düzenlenecek. 



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin