Star TV'den yaz sürprizleri

Kanalda yaz sezonunda yeni yarışmalar, ilk kez ekrana gelecek filmler ve daha birçok sürpriz izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Star TV'den yaz sürprizleri

İşte bu yaz izleyiciyle buluşacak Star’ın yaz sürprizleri:



Başrollerini Gizem Karaca, Berk Oktay ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı ‘Benim Hala Umudum Var’ 1 Temmuz Pazartesi başlayacak. 



Çılgın Teyzeler”, “Çocuk Oyuncağı” ve “Yap Bakalım” yaz sezonunda izleyiciye hem eğlence hem de ödül vaad edecek.  Yaşlıların gençlerden intikamı “Baston Takımı” ise izleyiciyi güldürmeyi hedefliyor.



Sinemaya damgasını vurmuş, Hollywood’un hasılat rekorları kıran en önemli yapımları, romantik komediler, bilim-kurgu sinemasının seçkin örnekleri bu yaz Star’da ekrana gelecek. Türk sinemasının klasikleri ve son dönemin en dikkat çekici filmleri de yazın kanalda izlenebilecek.  



Türk sinemasının klasikleri



Türk sineması klasiklerinden Şekerpare, Süt Kardeşler, Gülen Gözler, Şabanoğlu Şaban ve altı filmden oluşan Hababam Sınıfı serisi, daha canlı, daha renkli ve daha net olarak yaz sezonunda ekrana gelecek. 



BENİM HALA UMUDUM VAR



Star,  yaz sezonunu 'Benim Hala Umudum Var'la açıyor. 1 Temmuz Pazartesi başlayacak dizinin başrollerinde Gizem Karaca, Berk Oktay ve Şükrü Özyıldız yer alıyor.



Modern külkedisi hikayesi!



Star’ın yeni dizisi 'Benim Hala Umudum Var'da İstanbul'un gösterişsiz semtlerinden birinde, annesi, kız kardeşi, üvey babası ve üvey kardeşleriyle birlikte yaşayan, 23 yaşındaki  Umut'un  (Gizem Karaca) hikayesi konu ediliyor.  



Ozan (Şükrü Özyıldız) ve Hakan (Berk Oktay) ile yolları kesişen Umut’un hayatı  o güne kadar sadece tiyatro sahnesinde tanıdığı, filmlerde gördüğü bir duyguyla, aşkla tanışınca baştan ayağa değişecektir.



Yapımcılığını Faruk Turgut’un (Gold Yapım)  üstlendiği dizinin yönetmeni  Nisan Akman. Küçük Kadınlar dizisinden  tanıdığımız Deniz Akçay  ve Onur Uğraş da Benim Hala Umudum Var’ın senaristliğini yapıyor. 



Benim Hala Umudum Var 1 Temmuz Pazartesi Star’da başlıyor.



Yarışma tutkunları için birbirinden heyecanlı 3 yarışma Temmuz’da Star’da



ÇILGIN TEYZELER 



Star’da  çılgın bir yarışma başlıyor. Dünyada ilk kez Türkiye’de uygulanacak çok ilginç bir format izleyiciyle buluşuyor. Star TV, yarışmaya yapılan dört bin başvurunun değerlendirilmesinin ardından seçilen 6 çılgın teyzeyi dünya turuna çıkarıyor.



'Çılgın Teyzeler' bitmek tükenmek bilmeyen enerjileriyle ekrana gelecek. 50 yaş üstü 6 genç kız hem yarışacaklar hem de maceradan maceraya koşacaklar. Bu fantastik seyahatte adeta ikinci baharlarını yaşayacaklar. Hindistan'da Hint dansı öğrenecekler, Arjantin'de tango! Tayland'da thai masajı yapıp Güney Afrika'da kabilelere Türk kültürünü tanıtacaklar. Ve başlarına cesaretlerini sınayan birçok sürpriz olay gelecek. 



Sekiz haftada sekiz ülke gezecek teyzeler hem güldürecek hem heyecanlandıracak. Her hafta çekişmeli yarışmaların sonunda teyzelerden biri elenecek ve yerine yeni bir yarışmacı gelecek. Birinci olan teyze büyük ödülün sahibi olacak. 



“Çılgın Teyzeler” yarışmasının yapımcılığını, Yasemin Arslan ve Yağmur Ünal / Tokyo Medya şirketi yapıyor. 





Çocuk Oyuncağı



Afacanlar ve aileleri için 'Çocuk Oyuncağı' yakında Star’da. 



İlk olarak Amerika’da yayına başlayan ve ardından bütün dünyaya yayılan 'Çocuk Oyuncağı' şimdi de Türkiye’de.



Bebekler hakkında bilinen tek şey ne yapacaklarının tahmin bile edilemeyeceği!



Çocuğunuz kaç çikolatayı yemeden bir kutuya koyabilir?

Kaç tane kremalı bisküviyi üst üste dizebilir?

Peki avaz avaz söylediği şarkıyı tahmin edebilir misiniz?



Büyükler tahmin ediyor, minikler seçimini yapıyor.





Yapımcılığını Endemol Türkiye’nin yapacağı, en küçüğü 24 aylık, en büyüğü 36 aylık bebekler ve anne - babalarının katılacağı bu yepyeni programda, bebekler oyun oynayacak, aileler bebeğin ne yapacağını, nasıl davranacağını tahmin edecek.



Bebekler oyun oynayacak, aileler tahminde bulunacak.



Temmuz ayında Star’da başlayacak  'Çocuk Oyuncağı'nda bebekler oyun oynayacak, aileleri ise onların neyi nasıl yada ne kadar yapacağını tahmin etmeye çalışacak. Bebeğinin ne yapacağını en iyi tahmin eden anne ve baba büyük ödülün sahibi olacak. 





Programa katılmak için başvurular: startv.com.tr üzerinden yapılacak. 



YAP BAKALIM...



Bu yazın en ilginç ve kazandıran teklifi Star'da Hande Katipoğlu ve Melike Emiroğlu’nun sunacağı Yap Bakalım her an her yerde karşınıza çıkabilir. Belki bir aile yemeğine giderken, belki işinize giderken, belki sevgilinizle buluşurken, belki de bir taksi beklerken… Heran bu oyunun içinde yer alabilir ve Yap Bakalım’da yarışabilirsiniz. 

Yarışma 3 etaptan oluşuyor.



Hande ve Melike yarışmayı kabul eden yarışmacıları  bir kulaklık yardımı ile yönlendirip, 3 etaptan oluşan yarışmanın içine atıyor. Yarışmacılar kimi zaman gerçek müşterilerle dolu olan bir mağazaya girip sınırları zorlayacak ,kimi zaman da bir cafede huysuz bir müşteri olup hedefe doğru ilerleyerleyecek. Yarışmanın sonundaki  büyük ödül ise  5.000 TL. 



Amerika'nın televizyon alanında en çok konuşulan işlerinden biri olan 'Money From Strangers' Yirmibeşfilm tarafından hazırlanıyor. Moderatörlüğünü ünlü oyuncular Hande Katipoğlu ve Melike Emiroğlu'nun üstlendiği 'Yap Bakalım' Temmuz’da Star’da başlıyor. 





Yaz Coşkusu Star Life’da



Tatil coşkusu, Fatmagül Fakı’nın sunumuyla  her gün Star’da ekrana geliyor.



Yapımcılığını Tayfun Topal’ın üstlendiği Star life, yaz sezonu boyunca hafta içi hergün,  Bodrum’dan canlı yayınla Star’da ekrana geliyor. 

Türkiye’nin cennet bölgeleri Antalya, Çeşme, Bodrum ve Kıbrıs’tan canlı bağlantılar. Tatile çıkan ünlülerle yapılan özel sohbetler.

Sezonun yorgunluğunu üzerlerinden atmak için tatil yörelerine akın eden ünlü isimleri, starlife ekipleri, tatilde de adım adım takip edecek. 

Ege’den Akdeniz’e, hatta Kıbrıs’a kadar, Türkiye’nin önde gelen tatil yörelerinden çok özel görüntüler… Birbirinden özel sohbet ve röportajlar, yaz  boyunca Star TV’de ekrana geliyor. 



Baston Takımı

'Yaşlıların Gençlerden İntikamı'



Uluslararası Emmy ve Uluslararası Rose d’Or ödüllerine sahip BastonTakımı  (Benidorm Bastards) yaşlıların gençleri işlettiği, bir anlamda gençlerden intikam aldığı bir gizli kamera şakası programı. Yaklaşık 30 ülkede yayınlanan programın Türkiye versiyonu için yaşlılarımız yollara çıkıyor ve ne kadar çok gence sataşırlarsa o kadar mutlu oluyor!

Yaşlılarımız oldukça yaramaz. Kendilerinden beklenmeyecek davranışlar sergiliyor, ağıza alınmayacak sözler kullanıyorlar. Gençler hiç şüphelenmeden her isteneni yapıyor! 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin