Star TV'de yeni bir dizi başlıyor! İşte, 'Aşkın Bedeli'nden detaylar!

İşte, Star Televizyonu'nda hafta içi her gün ekrana gelecek yeni diziden ayrıntılar!

Google Haberlere Abone ol
Star TV'de yeni bir dizi başlıyor! İşte, 'Aşkın Bedeli'nden detaylar!

Star TV'de 9 Eylül Pazartesi itibariyle başlayacak olan 'Aşkın Bedeli' dizisi hafta içi hergün 13.00'de izleyciyle buluşacak.



Yapımcılığını Düş Gezginleri'nden Nilgün Sağyaşar’ın yaptığı dizinin başrollerinde Zeynep Aydemir, Deniz Bolışık, Arda Öziri, Mert Yavuzcan, Kevork Türker, Yeşim Alıç, Göktuğ Alpaşar, Fahri Öztezcan, Zafer Demircan, Burcu Cavrar, Orkun Öngel,  Serap Önder, Erhan Mirahmetoğlu, Zinnure Türe gibi tiyatro kökenli oyuncular yer alıyor.



Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen, yönetmenliğini Canan Evcimen ve Atilla Cengiz'in yaptığı, senaryosu Ali Alpgezmen, Aysun Erdoğan, Murat Can Türe'ye ait olan dizinin hikayesi şu şekilde:



"Poyraz, Türkiye’nin sayılı şirketlerinden olan Haznedar Holding’in genç veliahtıdır. Karısı Sedef ile parmakla gösterilen bir çifttirler. Biricik oğulları Uğur altı yaşındadır.  Baba Mümtaz oğlu ile gurur duyar. Ancak ailenin bu mutluluğu uzun sürmeyecektir. Çünkü kökleri yıllar öncesine dayanan bir düşmanlık nedeniyle, genç bir adam bu aileden intikam alma peşindedir. Üstelik şimdi elinde büyük bir koz da vardır.



Bir gün Sedef kaçırılır ve hem polis hem aile seferber olsa da kimse izini bulamaz. Ancak birkaç gün sonra Sedef, hiçbir şey olmamış gibi eve döner. Herkes mutludur ama bir terslik vardır: Küçük Uğur daha görürü görmez Sedef’e bağırır: Sen benim annem değilsin. Poyraz şoktadır. Karısına ne olmuştur da oğlu onu istemez. Ya da karısı değilse eve gelen ve karısına tıpa tıp benzeyen bu kadın kimdir.



Oysa işin içinde şeytanın bile aklına gelmeyen bir plan vardır. İntikam peşindeki Taner, gerçek Sedef’i kaçırmış ve bir depoya hapsetmiştir. Yerine ise tüm aileyi yok etmek üzere başka bir kızı göndermiştir. Peki bu kız kimdir ve bu aile ile ne derdi vardır? Sedef eski hayatına nasıl geri dönecektir?.... Bundan sonra olaylar kimsenin tahmin edemeyeceği yerlere sürüklenecek, kim iyi kim kötü birbirine karışacaktır. Acaba bu fırtınadan sağ çıkmaya sadece aşk yetebilir mi?"





  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin