Star TV'de neler olacak?

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, kanalda yeni sezonda neler olacağını yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Star TV'de neler olacak?

Bugünkü köşesine Star TV'de yeni sezonda hangi programların ve yapımların izleyiciyle buluşacağını taşıyan Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu'nun yazısı şu şekilde:



"Star TV’de neler olacak



Geçen hafta atv’nin yeni dizilerini yazdım, bu hafta sıra Star TV’de...



Malum Star TV, haftanın dört günü Acun Ilıcalı’ya rezerve... Cumartesi ve pazar akşamları Acun Ilıcalı’nın programlarından ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ Star TV ekranında olacak. Pazartesi ve salı akşamları da öyle... Bu kez jüri üyelerinden yarısının değiştiği ‘O Ses Türkiye’ girecek devreye...

Cumartesi, pazar, pazartesi ve salıyı Acun Ilıcalı’nın yarışmalarıyla kapatan Star TV’nin çarşamba akşamları yayınlayacağı dizi de belli:



Muhteşem Yüzyıl.’



Kaldı geriye perşembe ve cuma...



Star TV’nin iki günde dörtten fazla dizi yayınlaması olanaksız...



‘1 Erkek 1 Kadın’ ve ‘Dila Hanım’ı devam ettirecek kanalın elinde iki iddialı yeni dizi daha var.

Star TV, yüksek bütçeli oldukları için yeni dizilerini perşembe ve cumanın PT1’ine, ‘1 Erkek 1 Kadın’ ve ‘Dila Hanım’ı da PT2’ye koyduğu zaman yer kalmıyor yeni yayın döneminde de devam ettirmeyi düşündükleri ‘Benim Hâlâ Umudum Var’ adlı yazlık diziye.

Bu demektir ki bu beş diziden biri ‘stepne’ gibi...



Star TV’nin elinde bir de ‘Şampiyonlar Ligi’ var...



Bu durumda maç olduğu salı akşamları ‘O Ses Türkiye’, ‘Şampiyonlar Ligi’ne bırakacak yerini...



Aramızda Kalsın’ bu kadro sağlam!



Star TV’nin yeni yayın dönemi için en iddialı olduğu dizinin yapımcısı TMC  Erol Avcı... Çekimleri süren ‘Aramızda Kalsın’ın senaristi Selin Tunç, yönetmeni Hatice Memiş... Dizinin başrol oyuncuları ise Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk...



Yeni sezon dizilerinden en güçlü oyuncu kadrosu ‘Aramızda Kalsın’da... Kanal yönetimi de çok güveniyor bu diziye... Umutları boşa çıkarmayacak gibi duruyor bu dizi."



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin