Star Medya Grup Başkanı'na silahlı saldırı!

Murat Sancak'ın aracına ateş açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Star Medya Grup Başkanı'na silahlı saldırı!

İşadamı Ethem Sancak’ın kardeşi, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın içinde bulunduğu araca İstanbul Hadımköy'de silahlı saldırı düzenlendi.



Murat Sancak ve korumalarının olduğu otomobil, saat 12.00 sıralarında İstanbul Halkalı’da çapraz ateşe tutuldu. Sancak'ın bulunduğu araca seyir halindeyken ateş açıldı. Otomobile çok sayıda kurşun isabet ederken, ölen ve yaralanan olmadı. 



ZIRHLI ARACA ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ



Araçta bulunan Sancak ve korumaları saldırıyı yara almadan atlattı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis araçlarının inceleme yaptığı araçta çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü. Zırhlı olduğu belirtilen aracın ön cam yolcu bölümüne 4 kurşun geldiği bunlardan 2'sinin içeriye girdiği 2'sinin ise camda kaldığı kaydedildi. Polisin, delil incelemesinde kullandığı numaratörlerin çok sayıda olması dikkat çekti.



18 KURŞUN



Polis araçlarının inceleme yaptığı araçta çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü. Polisin, delil incelemesinde kullandığı numaratörler çok sayıda olması dikkat çekti. Kurşun izlerinin bulunduğu noktalarda numaratörün 18'i gösterdiği görüldü.



ARKADAN ÇARPIP ATEŞ ETTİLER



Alınan bilgilere göre olay şöyle gelişti: 



Sancak’ın aracına bir otomobil arkadan çarptı. Bunun üzerine koruma şoför araçtan indiler ve teröristler tarafından çapraz ateşe tutuldular. İlk bilgilere göre araca 21 mermi isabet etti. Saldırı sonrasında kısa süreli bir çatışma çıktı. Çatışmanın ardından iki saldırgan olay yerinden araçla kaçtı. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin