Star 9 gazeteye yüklendi: 'Bu nasıl paralellik'

Kabataş görüntülerinin ardından gazeteler arasındaki gerilim de artıyor.

Google Haberlere Abone ol
Star 9 gazeteye yüklendi: 'Bu nasıl paralellik'

'Gezi Parkı' eylemleri sırasında Kabataş tramvay durağında başörtülü olduğu için saldırıya uğradığını söyleyen kadının görüntüleri geçen Perşembe günü Kanal D Ana Haber'de yayınlanmış ve görüntülerde yayından geçen grubun genç kadına herhangi bir müdahalesinin olmadığı görülmüştü. 



Bu görüntülerden sonra gazeteler de birbirlerine manşetlerinden yüklenmeye başladı. Star gazetesi bugün Hürriyet, Zaman, Sözcü, Taraf, Yurt, Bugün, Cumhuriyet gibi gazeteleri manşetine taşıyarak attıkları başlıkları eleştirdi. 

































Star'ın haberini okumak için TIKLAYINIZ



Star'ın saldırıya uğradığını iddia eden o dönem röportaj yapan yazarı Elif Çakır da bugünkü yazısında Doğan medya grubuna yüklendi.



Elif Çakır'ın yazısı şu şekilde:



Özür dileyecekmişim. Pardon ama kimden ve hangi sebepten dolayı özür dileyeceğim.



Gördünüz mü? Doğan Grubu’nun çok reytingli televizyonu ‘müthiş’ haberciliği sayesinde, 9 aydır yok denilen “Kabataş’taki o anın görüntülerine” ulaşarak ‘biz’ yani  ‘70 milyonu!’ bilgilendirdi!



Nasıl derler; Vaavvvv büyük gazetecilik başarısı...



Meğerse o gencecik anne ve bebeği, tacize uğramamış, şiddet görmemiş, insanlık dışı olaylara maruz kalmamış. Elinde bebek arabasıyla hanım hanımcık vapurundan inmiş, gitmiş otobüs durağının oraya ve kocasını beklemiş.



Sonra kocası gelmiş ve mutlu mesut bir şekilde oradan ayrılmışlar...



Ha pardon orada bir kalabalık varmış Zehra Develioğlu’nun yancağızından geçmişler orada hafiften bir ağız dalaşı olmuş olabilirmiş ‘E canım olacak bu kadarcık kusur da kadı kızında’ değil mi yani... Dışarıya çıkmış biraz ağız dalaşı olmuş...



Ama zinhar ‘dakika dakika’ Kanal D’nin okları gösteriyor ki orada öyle taciz maciz yok!



Eeeee...



Yalancı Elif özür dileyecekmiş... Dahası yargılanacakmış... Dahası gazetecilik etiklerini al üst etmiş! (CHP’li vekil Oğuz Oyan örnek bir davranış göstererek savcılıkta soluğu almış bile!)



Yok ya...



Bu ne olduğu belli olmayan görüntülerle ‘o gencecik anneyi bir kez daha linç edenler’ özür dilemeyecek de ben dileyeceğim öyle mi?



Gidin işinize.



Ve şunu söyleyeyim; kimseden gazetecilik dersi alacak değilim! Hele hele geçmişi kirli ittifaklarla dolu, darbecilerle kol kola girmiş medyasından ve mensuplarından hiç...



Gidin ve neye hizmet ettiğinizi çok iyi bildiğimiz haberlerinizle bir kez daha ‘o genç’ anneyi linç ettiğiniz için ve o anneye ‘Benim yaşadığım acının büyüklüğü ve altında ezildiğim yük yetmezmiş gibi bir de insanlara kendimi inandırmak zorunda bırakıldım. Çok ağır bir yük çok büyük bir acı bu. O görüntülerle yaşadıklarımı yaşanmamış, bir kadın darp edilmemiş, bir çocuk bundan zarar görmemiş saymaya çalışılıyorlar’ dedirttiğiniz için ASIL SİZLER ÖZÜR DİLEYİN. Hala bir vicdan taşıyorsanız



Yazının devamını okumak için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin