Spor yapmak için durdu arabası bu hale geldi. Sahilde spor yapmak istedi, park ettiği anda aracı pert oldu: Feci kazada iki kişi yaralandı

İstanbul Kadıköy'de sabaha karşı feci bir kaza yaşandı. Spor yapmak için Caddebostan sahiline inen bir sürücü aracını park ettiği anda neye uğradığını şaşırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü spor yapmak için duran araca çarptı. İki sürücü de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Spor yapmak için durdu arabası bu hale geldi. Sahilde spor yapmak istedi, park ettiği anda aracı pert oldu: Feci kazada iki kişi yaralandı

İstanbul Kadıköy, Caddebostan sahil yolunda spor yapmak için park eden sürücünün kullandığı otomobile, seyir halindeki otomobil çarptı. Kazada 2 sürücü yaralanırken, çarpan otomobilin sürücüsü E.Y. hastaneye gitmek istemedi.

Kaza, saat 05.30 sıralarında Kadıköy Caddebostan sahil yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Maltepe istikametine seyir halinde bulunan E.Y.'nin kullandığı 34 BUL 051 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarında park halinde olan N.A.'ya ait 34 EKE 020 plakalı otomobile çarptı. 

HASTANEYE GİTMEK İSTEMEDİ

Kazada, çarpan otomobilin sürücüsü E.Y. ve park halindeki otomobilde bulunan N. A. yaralandı. Spor yapmak için sahil yoluna geldiği öğrenilen N.A., talihsiz kazanın ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çarpan otomobilin sürücüsü E.Y. ise ekipler tarafından güçlükle ikna edilerek hastaneye gönderildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin