Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftalar sonunda İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi. Fenerbahçe 3.00 oranıyla favori gösterildi

Spor Toto Süper Lig'de heyecan her geçen hafta daha da artıyor. Adana Demirspor'un averajla lider olarak girdiği 10. haftada Süper Lig'in yeni şampiyonluk oranları açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftalar sonunda İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi. Fenerbahçe 3.00 oranıyla favori gösterildi

Süper Lig'de Beşiktaş-Trabzonspor derbisinin oynanacağı 10. hafta öncesinde İddaa Risk Yönetim Kurulu şampiyonluk oranlarını bir kez daha güncelledi.

Ligde zirve yarışı kıyasıya devam ediyor. Adana Demirspor dokuz maçta topladığı 18 puanla lider konumda bulunurken; Beşiktaş aynı puanla ikinci, Konyaspor aynı puanla üçüncü, Fenerbahçe ise bir maç eksiğiyle 17 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

İlk dört sırayı 17 puanla takip edenler diğer takımlar ise sırasıyla Başakşehir, Galatasaray ve Trabzonspor.

Dokuz haftada alınan sonuçların ardından Süper Lig'de şampiyonluk oranları yeniden güncellendi. Fenerbahçe, 3.00 oranıyla şampiyonluğun favorisi gösterilirken; Galatasaray'ın şampiyonluğuna 3.50, Beşiktaş'ın şampiyonluğuna ise 4.25 oran verildi.

İşte şampiyonluk oranları:

Fenerbahçe - 3.00
Galatasaray - 3.50
Beşiktaş - 4.25
Trabzonspor - 5.00
Başakşehir - 8.00
Konyaspor - 20.00
Adana Demirspor - 25.00

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin