Spor ödüllerinde 'Yılın Haber Ajansı' seçildi

Coşkun Özarı adına düzenlenen spor ödüllerinde kazananlar açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Spor ödüllerinde 'Yılın Haber Ajansı' seçildi

Marmara Üniversitesi Türkçe Basın Kulübü’nün spor yazarlarından merhum Coşkun Özarı adına düzenlediği spor ödüllerinde, İhlas Haber Ajansı (İHA) ‘Yılın Haber Ajansı’ seçildi. 



Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen ödül törenine İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şevki Işıklı, Galatasaray Spor Kulübü Ceo’su Lutfi Arıboğan, MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkanı Naci Arkan, İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Türkiye Gazetesi yazarı Hasan Sarıçiçek, hakem Cüneyt Çakır ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı. Tören merhum Coşkun Özarı adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Marmara Üniversitesi Türkçe Basın Kulübü tarafından “En İyi Hakem” seçilen Cüneyt Çakır, ödülünü almak için sahneye geldiği sırada öğrencilerden büyük alkış aldı. Ödülünü alan Çakır, “Biz amatör olarak bu işi yapıyoruz. Ailemizden, sevdiklerimizden ödün verip bu işi yapıyoruz. Şu alkışı ben hak ediyorsam her şeye değer” dedi.



“Yılın Takımı” ödülü ise Galatasaray’a verildi. Takım adına ödülü alan Galatasaray Ceo’su Lutfi Arıboğan, “Coşkun Özarı ağabeyimi rahmetle anıyorum. Bize bu ödülü layık görenlere de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.



“Ömür Boyu Onur Ödülü” ise Türkiye Gazetesi yazarı Hasan Sarıçiçek’e verildi. Sarıçiçek, ödül töreninde yaptığı kısa konuşmada, “Bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyoruz. İnşallah ileride artık bu ödülleri biz değil de genç isimler alacak” şeklinde konuştu.



İhlas Haber Ajansı ise “Yılın Haber Ajansı” seçildi. İHA adına ödülü Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı aldı. “Yılın Haber Ajansı” ödülünü TSYD Genel Başkanı Naci Arkan’ın elinden alan İsmail Ballı, “Coşkun Özarı ağabeye Allah’tan rahmet diliyorum. Ben de Marmara Üniversitesi mezunuyum. İhlas Haber Ajansı, yaklaşık sizin yaşınızda. Bu yıl 20. yaşını kutluyor. Bu ödülü 800 İHA çalışanı adına alıyorum. İnşallah sizin takdirlerinize layık oluyoruz, önümüzdeki yıllarda da yaptığımız iyi haberlerle tekrar bizi seçersiniz” dedi.



Ödül töreninde merhum Coşkun Özarı’nın oğlu Murat Özarı’ya da onur ödülü verildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin