Spor Bakanlığı'nın 2020 Yaz Olimpiyatları davetini izlemeye giden muhabirler aç kaldı. İşte nedeni?

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç, saat 12.30'da Conrad Hotel'de İstanbul 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları için iş adamlarıyla bir araya geldi, daveti izlemeye giden basın mensupları aç kaldı. Neden mi?

Google Haberlere Abone ol
Spor Bakanlığı'nın 2020 Yaz Olimpiyatları davetini izlemeye giden muhabirler aç kaldı. İşte nedeni?

Spor Bakanlığı az önce bakan Suat Kılıç'ın katılımıyla gerçekleşen ve aralarında Ahmet Çalık, Tuncay Özilhan, Zafer Yıldırım, Turgay Ciner gibi isimlerinde bulunduğu 31 işadamının katıldığı 2020 Yaz Olimpiyatları toplantısını Conrad Hotel'de düzenledi. 



Toplantıdan önce tek tek aranarak davet edilen medya kuruluşlarının muhabirlerine toplantının yemekli yapılacağı, öğle yemeğinde hem toplantıyı takip edebilecekleri hemde bakanlık yetkililleri ve işadamları ile sohbet etme imkanı yakalayabilecekleri söylendi. 



Ama toplantıyı izlemeye giden onlarca basın mensubunu bugün İstanbul Conrad Hotel'de bir süpriz bekliyordu ve yemeğin gerekçesiz olarak basına kapalı yapılma kararı alındı. Bu karar medya mensupları arasında tepkiyle karşılandı ve onlarca medya mensubu gazetelerine, kanallarına aç dönmek zorunda kaldı. Conrad Hotel'deki toplantıyı izlemeye giden medya mensupları şu sıralarda işyerlerinde gecikmelide olsa öğle yemeklerini yiyorlar.



(C) Medyatava Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin