Söz'ün kadrosuna sürpriz isim!

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘Söz’ün kadrosuna hangi tanınmış isim dahil oldu?

Google Haberlere Abone ol
Söz'ün kadrosuna sürpriz isim!

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi  ‘SÖZ’ün kadrosuna başarılı oyuncu Serhat Kılıç da dahil oldu.



Kod Adı ‘Çolak’



Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’yla iş birliği hayata geçirilen ve 3 Nisan Pazartesi günü Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ‘SÖZ’de Serhat Kılıç, ‘Çolak’ karakterine hayat verecek.



Söz'ün kadrosuna sürpriz isim!



Başrolünde başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı, bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesinin anlatıldığı ‘SÖZ’ dizisinde Kılıç’ın hayat verdiği 'Çolak' karakteri ‘Bir terör örgütünün lideridir. Zeki, kurnaz ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Kıdemli Üsteğmen Yavuz’la olan kişisel hesabını görmek için her türlü yolu denemektedir.'



Vatanı İçin Gözünü Kırpmadan Ölüme Yürüyenler



Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 3 aydır devam eden ‘SÖZ’ de zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.



Yolları Vatan Sevgisinde Birleşenlerin Hikayesi



Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Mensubu görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır. “Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin