Sözleşmeyi beğenmedi, ipleri kopardı! Yıldız isim Fenerbahçe'den ayrılıyor

Üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Miguel Crespo'dan geldi. Yönetimin yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Portekizli oyuncu takımdan ayrılmaya karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Sözleşmeyi beğenmedi, ipleri kopardı! Yıldız isim Fenerbahçe'den ayrılıyor

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında 18 Mayıs Perşembe günü Trabzonspor'u konuk edecek Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirildi.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmasıyla devam etti. Taktik antrenmanın ardından futbolcular, bireysel çalışmayla idmanı tamamladı. Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Sözleşmeyi beğenmedi, ipleri kopardı! Yıldız isim Fenerbahçe'den ayrılıyor

MIGUEL CRESPO REST ÇEKTİ

Sezon başında Jorge Jesus'un vazgeçilmez isimlerinden biri olan ancak daha sonra forma bulmakta oldukça sıkıntı yaşayan Miguel Crespo hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Portekiz ekibi Estoril'den 1.5 milyon Euro'ya transfer edilen Crespo kısa zamanda gösterdiği performansla Avrupa'daki dev takımların dikkatini çekmiş ve piyasa değerini 10 milyon Euro'ya kadar yükseltmişti.

Fenerbahçe kurmaylarının yaptığı yeni sözleşmeyi kabul etmeyen Portekizli yıldızla sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor. 15 milyon Euro'nun altındaki teklifleri kabul etmeyecek olan Fenerbahçe bu transferden olabildiğince yüksek bonservis geliri kazanmayı düşünüyor.

İSPANYA'DAN TEKLİFLER VAR

Özellikle İspanyol ekiplerinin dikkatini çeken Miguel Crespo için Mallorca ve Atletico Madrid'in yakın zamanda Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Fenerbahçe formasıyla bu sezon 36 maça çıkan Crespo 3 gol ve 4 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin