Sözcü'de üst düzey atama! Kim, hangi göreve getirildi?

Sözcü gazetesinin internet sitesi sozcu.com.tr'de üst düzey bir atama gerçekleşti. Deneyimli isim, Digital operasyonlardan sorumlu Chief Digital Officer(CDO) olarak görev yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Sözcü'de üst düzey atama! Kim, hangi göreve getirildi?

Burak Akbay'ın sahibi olduğu Sözcü Grubu'nun internet sitesi sozcu.com.tr'de üst düzey bir atama gerçekleşti.

2015 yılından itibaren Sözcü Grubu'nun Dijital Operasyonlar bölümünde Analitik Operasyonlar ve Stratejik Planlama Müdürü olarak görev yapan Reha Başoğul bundan böyle Digital operasyonlardan sorumlu Chief Digital Officer (CDO) olarak görev yapacak.

Sözcü'de üst düzey atama! Kim, hangi göreve getirildi?

REHA BAŞOĞUL KİMDİR?

Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Maternatlk Mühendisi olarak mezun olan Reha Başoğul, 2003 yılında Crea-Factory adlı tasarım stüdyosunu kurdu. 2007 yılında 41? 29! Dijital Reklam Ajansı'nda Projeler Yöneticisi, 2008 yılında Hürriyet Emlak/Oto'da Stratejik Planlama ve
portallarının, sırasıyla, Stratejik Planlama Grup Müdürü, Katma Değerli Servisler ve iş Zekası Grup Müdürü görevlerini yürüttü. Bu süreçte Hürriyet'in dijital dönüşüm projesi olan Kafka'da aktif rol aldı.

2011-2014 yılları arasında Yeditepe Üniversitesi MBA programlarında öğretim görevlisi olarak Pazar Araştırması ve de Sosyal Medya Araştırmaları: İzleme, Söylem ve Duygu Analizi derslerini de veren Başoğul, 2014 yılında Hürriyet'teki görevinden ayrılarak Londra'da veri bilimi ve eko sistemi üzerine serbest danışmanlık projelerine yöneldi.

Başoğul, 2015 yılında Türkiye'ye dönüşünden bugüne dek Sözcü Gazetesi'nin Dijital Operasyonlar bölümünde Analitik Operasyonlar ve Stratejik Planlama Müdürü görevini üstlenmekteydi.

Reha Başoğul, aynı zamanda 2015 yılından bu yana, IAB Türkiye Teknik Kurul Üyeliği, Aralık 2020'den itibaren ise IAB Türkiye Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini beraber yürülmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin