Sözcü yazarı Rahmi Turan özür diledi: 'Bunu bir trafik kazası olarak görmek gerekiyor'

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, Muharrem İnce’nin Beştepe’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddialarına ilişkin özür diledi.

Google Haberlere Abone ol
Sözcü yazarı Rahmi Turan özür diledi: 'Bunu bir trafik kazası olarak görmek gerekiyor'

“Haber kaynağım olan 20 yıllık gazeteci arka­daşıma güvenerek kulis bilgisi niteliğinde (iç say­fada) yazdığım yorum-ha­berle Türkiye'nin gündemi­ni bu kadar meşgul ettiğim için son derece üzgünüm” diyen Turan, “Doğru olmadığı anlaşılan haberde adı geçen: Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'dan, CHP eski Yalova milletvekili ve Cumhur­başkanı adayı Muhar­rem İnce'den, ve tüm siz sevgili okurlarımdan özür dili­yorum” dedi.

“Saray’a giden CHP’li” yazısını bir ‘trafik kazası olarak tanımlayan Rahmi Turan, “Kasıtlı olmadan, dikkatsiz­lik sonucu ortaya çıkan bir hatadır bu!” diye yazdı.

Turan özür yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Yorum-haberde adı geçen Cumhurbaşkanı Er­doğan ‘Külliye'de bir CHP'li ile görüştüğüm külliyen yalan’ diye kesin konuştu.

Muharrem İnce, ispat edilirse kendisini Taksim'de yakacağını söyleyerek ‘Bu Genel Merkez'in içindeki bir çetenin işidir!’ dedi.

CHP ve çete, birbirine taban tabana zıt iki sözcük…

Bu durumda parti merkezi bir ‘Araştırma komisyo­nu’ kurarak konuyu mutla­ka aydınlığa çıkartmalıdır!”

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin